Sony behangt L.A. met PS3 posters: Play Beyond


Ik ben een fan van bijna alle Playstation reclame uitingen. Ik weet dat niet iedereen het met me eens is. Wat ik prachtige surrealistische filmpjes vind noemt iemand anders belachelijke onzin die niets met videogames te maken heeft. Dat mag, smaken verschillen, maar ik vind dat Sony het Playstation-merk heel sterk adverteert.

Dat gezegd hebbende, deze Play Beyond campagne is in mijn ogen één van Sony’s zwakste serie advertenties ooit. Wat is er gebeurd met het raadselachtige W3lcome Chang3 van vorig jaar? Waar is het mysterie überhaupt gebleven? Deze posters zijn zo direct en ééndimensionaal als maar kan.
De boodschap is in al deze posters hetzelfde. Een alledaagse situatie waarin iemand plezier heeft (schommelen, skateboarden op een halfpipe, steen/papier/schaar spelen…) wordt tot overdreven grote en dramatische proporties opgeblazen. Het past goed bij de "onze nieuwe Playstation wordt de krachtigste spelcomputer aller tijden" praatjes van Sony, dat wel. Maar verder vind ik ze maar saai.

Wel indrukwekkend is de schaal van dit alles. Het hele convention centre waar de E3 wordt gehouden is bedekt met gigantische Playstation ‘swags‘. Het is echt uitgesloten dat iemand dit soort posters over het hoofd ziet. Ik kan niet ontkennen dat ik toch een prettige kriebel in mijn maag krijg als ik hier naar kijk. Zo’n spannend hype-gevoel: er staat iets groots te gebeuren!



En Sony heeft dit jaar "de trap" weten te bemachtigen. Vorig jaar had Nintendo op exact deze zelfde trap nog een Zelda: Twilighr Princess afbeelding geplakt. Het zal ze een lieve duit gekost hebben om alles zo te versieren, maar indrukwekkend is het zeker.

Bron: Jeux-France

Zie ook:
- Nieuwe Heavenly Sword scans
- Nieuwe scans Next Gen Sonic the Hedgehog
- Ubisoft kondigt Assassin’s Creed aan
- Full Auto 2: Battlelines
- Nieuwe Fatal Inertia beelden
- Realtime MGS4 demo, nu met ondertitels
- Bekijk hier het eerste ingame filmje van Too Human
- Nieuwe Bullet Witch scans

Lees ook:Virtua Fighter 5 exclusief naar PS3
Lees ook:Deze Pokémon-portretten zijn stiekem ook plattegronden
Lees ook:Sony blikt terug met nostalgische PlayStation-commercial
Lees ook:Japanse podcast hint mogelijk naar Demon’s Souls 2
Lees ook:Nieuwe Famitsu scans Phantom Hourglass

2 reacties op “Sony behangt L.A. met PS3 posters: Play Beyond

  1. Sule

    NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE, waarom krijgen hun die plaats op dat gebouw waar de E3 word gehouden? En dan ook nog zo’n onzin!

      /   Beantwoorden  / 
  2. Xren

    Dat is niet de Zelda trap ;)
    Die was veel breder, en is bevestigd door iemand van GAF.

    Vind de reclames overigens wel ok.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.