Categorie: "Advertorial"

Adv: Gratis belminuten voor Vodafone klanten bij Vast Bellen en Internet

Vanaf 1 juni biedt Vodafone naast mobiele diensten ook digitale telefonie en internet voor thuis. Voor klanten die al een mobiel abonnement bij Vodafone hebben, is Vodafone Vast Bellen en Internet extra aantrekkelijk. Zij kunnen als ze een abonnement nemen op Vast Bellen en Internet van Vodafone niet alleen gratis met hun mobiele telefoon naar de klantenservice bellen, maar ze krijgen op hun vaste lijn ook een gratis belbundel van 1000 minuten per maand, waarmee ze in het weekend kunnen bellen naar vaste nummers en Vodafone mobiele nummers in Nederland.

Klanten die geen mobiel abonnement bij Vodafone hebben, krijgen bij een abonnement voor Vast Bellen en Internet gratis een SIM-kaart waarmee ze met hun huidige GSM-toestel gratis kunnen bellen naar de Vodafone helpdesk. Andere nummers kunnen met deze SIM-kaart tegen standaard mobiele abonnementstarieven worden gebeld. Gebeld worden op deze SIM-kaart kan ook. Vanaf de eigen vaste lijn is dat extra voordelig omdat klanten met Vodafone Vast Bellen en Internet met hun vaste telefoon voor € 0,10 (40% goedkoper dan het standaard tarief) naar alle Vodafone mobiele nummers in Nederland kunnen bellen.

ADV: Vodafone luistert naar klanten bij Vast Bellen en Internet

Klanten kunnen sinds 1 juni 2007 niet alleen voor mobiele diensten maar ook voor Vast Bellen en Internet bij Vodafone terecht. Zo wordt ingespeeld op de wens van klanten om hun totale communicatiebehoefte bij één aanbieder onder te brengen. Vodafone wil dat bovendien beter doen dan de concurrentie. Het bedrijf gaat bij haar producten voor Vast Bellen en Internet uit van wat haar klanten verwachten, namelijk een aantrekkelijk aanbod en een goede service.