PlayStation VR voortaan 100 euro goedkoper

psvrprijsdaling
Vanaf morgen kost een PlayStation VR €299,99. Honderd euro minder dan de oorspronkelijke vraagprijs. Voor dat geld krijg je de headset, een PlayStation Camera (noodzakelijk voor head tracking), en het spel VR Worlds. Een verzameling techdemo’s die je waarschijnlijk maar één keer speelt, maar zolang het duurt wel erg indrukwekkend.

  • Ik heb mijn PlayStation VR nu een paar maanden in huis en ben redelijk tevreden. Urenlang gamen hou ik in niet vol in de headset, en de beschikbare spellen zijn vaak ook aan de korte kant, maar het blijft me verbazen hoe echt en hoe tastbaar die VR-spellen overkomen. Je kijkt niet alleen naar een andere wereld, je zit er middenin. Alles is op ware grootte en zo dichtbij dat je het bijna kunt aanraken. Een totaal andere ervaring dan gamen op een televisie. De techniek is nog te primitief om echt door te breken bij een groot publiek (te veel gedoe, niet comfortabel genoeg, te lage resolutie), maar als een soort vooruitblik op de toekomst is het wel fascinerend speelgoed.
  • Dit is trouwens ook een geweldige week om een PlayStation VR te bezitten. Niet alleen is er een grote VR-Sale aan de gang in de PlayStation Store (I Expect You To Die, The Lost Bear, Statik, Megaton Rainfall, Tiny Trax kosten tijdelijk allemaal minder dan 10 euro), maar toevallig lanceerde Sony vandaag ook een gratis update waarmee het futuristische racespel WipEout Omega Collection volledig speelbaar is in VR.

Neo-games.blog forum

Lees ook:PS3 spellen nog steeds 59,99 euro
Lees ook:Betalen in de PlayStation Store met iDeal en PayPal
Lees ook:PS3 online gaming gratis. Geen addertjes onder het gras
Lees ook:PlayStation Mobile-spellen publiceren vanaf nu gratis
Lees ook:NGP-spellen simultaan in winkel en PlayStation Store

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.