Een biljartspel voor mensen die niet van biljart houden

Kijken op YouTube
Biljartspellen zijn normaal gesproken niet echt mijn ding, maar voor deze maak ik graag een uitzondering. Pool Panic noemt zichzelf “the world’s least realistic pool simulator,” en daar zouden ze best eens gelijk in kunnen hebben. Het is een maf spel waarin levende biljartballen over de hele wereld reizen terwijl ze door zwevende biljartkeuen in allerlei gaten worden getikt. Speel potjes pool in de woestijn, op de top van een berg, in een museum of op een piratenschip. Je kunt Pool Panic uiteraard tegen andere mensen spelen, maar er is ook een uitgebreide singleplayer campagne met meer dan 100 levels. Er zijn zelfs eindbazen! Zoals een spin die valsspeelt door acht ballen tegelijk te besturen.

Pool Panic verschijnt later dit jaar voor pc en Ninteno Switch.

Neo-games.blog forum

Lees ook:Sega Road to E3 dag 3: World Pool Championship 2007
Lees ook:Amerikaanse Super Mario Galaxy Boxart
Lees ook:Als Groundhog Day een spel was: indiegame Garbage Day
Lees ook:Nog een rondleiding door de woestijnen van Journey
Lees ook:Geschiedenisles: Kensuke Tanabe over Doki Doki Panic

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.