Nieuwe scans Next Gen Sonic the Hedgehog

Oh Sega. Jullie maken het zo moeilijk om in 3D Sonic te blijven geloven. Natuurlijk ben ik nieuwsgierig naar deze Next Gen Sonic The Hedgehog game. Sonic is stoer en Sonic is snel, en iedere keer beloven de previews dat het deze keer echt weer net zo goed wordt als vroeger, maar telkens word ik weer teleurgesteld.






Sonic ziet er goed uit. Misschien niet zo goed als Solid mijn-snor-bestaat-uit-6000-polygonen Snake, maar het wordt absoluut een mooie platformer. Ook één van de weinige Next Gen games die niet voor hyper-realisme gaat, en dat kan ik ook zeker waarderen.

Maar toch, als je dan zo’n onderstaand filmpje bekijkt, dan bekruipt je toch weer het gevoel dat dit er wel heel erg hetzelfde uitziet. Weer hetzelfde als SonicAdventure, Adventure Battle 2, Sonic Heroes en Shadow the Hedgehog. Wéér wordt de snelheid eruit gehaald om van platform naar platform te springen. En als ik die aanval van Sonic zie, dan kan ik nu al bijna de frustratie voelen opborrelen als de auto-aim van het spel je weer eens in een ravijn laat storten. Ik zou graag zien dat het deze keer beter afloopt (en eerlijk is eerlijk, in de versie van het spel waar in dit filmpje mee wordt gespeeld ontbreekt volgens de maker de "speed engine" nog. In het uiteindelijk spel moeten vooral de sprongen dus niet zo in slow motion verlopen). Maar dan nog ziet het er niet wezenlijk anders uit dan de vorige 3D Sonic spellen, en dat vind ik geen goed teken.

Zie ook:
- Ubisoft kondigt Assassin’s Creed aan
- Full Auto 2: Battlelines
- Nieuwe Fatal Inertia beelden
- Realtime MGS4 demo, nu met ondertitels
- Bekijk hier het eerste ingame filmje van Too Human
- Nieuwe Bullet Witch scans

Lees ook:Een bekend gebit in Next Gen Sonic The Hedgehog
Lees ook:Sonic the Hedgehog video review
Lees ook:Een Sonic the Hedgehog sneeuwpop
Lees ook:Video: Sonic the Hedgehog 4′s mijnlevel
Lees ook:Sega werkt aan een nieuwe 2D Sonic The Hedgehog

2 reacties op “Nieuwe scans Next Gen Sonic the Hedgehog

  1. melanie

    kben zelf grote fan van sonic,maar ik vind het jammer dat al die spellen op elkaar gaan lijken…

      /   Beantwoorden  / 
  2. joeri

    best leuk maar die chinezen bevallen me niet ide er doorheenpraten maar het lijkt wel een beetje op to batle want daar moet je net zoveel inspaning geven om op een springveer te geven
    ik denk dat sonic wildfire veel beteer is. en trouwens EGGMAN is ook erg veerandert , ov zou dat een ander zijn? veel vragen hopelijk ook veel andwoorden.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.