Nieuwe beelden PSVR-spel Moss

Kijken op YouTube
Heb je een PlayStation VR? Dan moet je de demo van Moss echt een keer proberen. (Hij zit verstopt in de gratis Demo Disc 2). Een puzzel/platform-spel waarin je niet alleen een schattige muis bestuurt, maar zelf ook helpt bij het oplossen van puzzels. Als een soort onzichtbaar opperwezen kun je met je eigen handen (dankzij de bewegingssensoren in de DualShock 4) schakelaars overhalen en stenen opzij duwen. Het is een van mijn favoriete ervaringen in VR. Het muisje Quill is zo realistisch dat het bijna voelt alsof je met een echt huisdier zit te spelen.

De release van Moss werd vorig jaar uitgesteld, maar het spel is nu echt bijna klaar. Volgens de presentatoren in het filmpje verschijnt hij zelfs nog deze maand. Dat wordt dus volgende week, of uiterlijk de week daarna. Ik kan nauwelijks wachten!

De nieuwe spelbeelden zien er trouwens ook weer goed uit. De eerste demo speelde zich helemaal af in een donkere onderwereld, maar hier zie je Quill ook in de buitenlucht. Op een strand met half begraven standbeelden. Dat ziet er vast weer prachtig uit in virtual reality.

Neo-games.blog forum

Lees ook:Alweer een nieuw Kirby platformspel voor de Wii
Lees ook:In december een Dante’s Inferno demo
Lees ook:Het begint op een trein – bekijk het eerste half uur van de FF XIII-demo
Lees ook:Firewatch in third person is… raar
Lees ook:“Opvolger Wii krachtiger dan Xbox 360 en PlayStation 3.”

4 reacties op “Nieuwe beelden PSVR-spel Moss

 1. Gulzt

  Ik kijk er zeer naar uit!

    /   Beantwoorden  / 
  1. Gulzt

   Maar de video zelf hield ik maar een paar minuten vol, wat een irritante lui :S

     /   Beantwoorden  / 
 2. Neo

  Ziet er echt nice uit!

    /   Beantwoorden  / 
 3. Gulzt

  Kort, maar de moeite waard.
  Ik heb ‘m in een lange sessie (4-5 uur?) uitgespeeld. Redelijk duur dus voor de speelduur, maar desondanks het geld waard.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.