Eerste trailer indiegame Planet Alpha

Kijken op YouTube
Wow, spectaculaire beelden. Als je goed kijkt zie je dat Planet Alpha eigenlijk gewoon een 2D platformer is, maar om de hoofdrolspeler heen gebeuren zoveel dingen (vliegende walvissen, marcherende robotlegers, rondstampende dinosaurussen, neerstortende ruimteschepen) dat de trailer meer weg heeft van een animatiefilm. Ik ben benieuwd of de makers dit spektakel echt een heel spel lang kunnen volhouden.

Planet Alpha verschijnt later dit jaar voor pc, PlayStation 4, Switch, en Xbox One. Op PlayStation Blog legt de creative director uit dat spelers de stand van de zon kunnen beïnvloeden, en dat dat ook effect heeft op de gameplay. Bijvoorbeeld met planten die in de richting van het zonlicht groeien, en zwevende eilandjes die ‘s nachts omlaag vallen.

Neo-games.blog forum

Lees ook:Kijk dit: eerste trailer psychologisch actiespel Shadows of the Damned
Lees ook:BioMutant is een open wereld RPG over pluizige dieren
Lees ook:God Of War III met Sixaxis motion control… en rumble
Lees ook:Nieuwe trailer: Mario Kart 8 Deluxe
Lees ook:Spelen zonder scherm in Nintendo’s 1-2 Switch

Eén reactie op “Eerste trailer indiegame Planet Alpha

  1. Gulzt

    Verrassend, dus voor het eerst een spel zonder wormen van Team17!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.