Nieuwe Bullet Witch scans

Bullet Witch is een spel dat hoort bij Microsoft’s complot om Japan te veroveren. Ongetwijfeld is er diep in buidels getast om dit spel exclusief op de Xbox360 te krijgen. Of het zichzelf gaat terug verdienen lijkt me nog maar de vraag.

De ontwikkelaar van dit spel is de nog relatief nieuwe studio cavia, hier vooral onbekend van hun twee Drakengard spellen, en dat waren niet bepaald toppers. De studio specialiseert zich in simpele actiegames die volgens een klein groepje fans een verborgen diepgang bezitten. Ik persoonlijk heb die diepgang nooit kunnen ontdekken.
Bullet Witch speelt zich ondertussen af in de nabije toekomst. Heks Alicia moet het opnemen tegen allerlei demonen, daarbij geholpen door magie en ook door grove vuurkracht.


De magie in actie. Alicia kiest hier voor "thunder" en…

…let op, het begint daadwerkelijk te onweren.

En zo te zien kun je vervolgens de bliksem in laten slaan in je tegenstanders.



Zie ook:
- Uno wordt eerste Xbox Live game met camera support
- Virtua Tennis 3 ook naar Xbox360
- HD DVD heeft voorsprong, Blu-ray wint op lange termijn

Lees ook:Bekijk hier het eerste ingame filmje van Too Human
Lees ook:Er zijn nieuwe Bullet Witch filmpjes
Lees ook:Online spelletje: Bullet Bill 2
Lees ook:2006 een Xbox Xmas
Lees ook:Nieuwe Heavenly Sword scans

3 reacties op “Nieuwe Bullet Witch scans

  1. Afello

    Dit ziet er echt kick ass (wat een rare term) uit! Vooral dat grote klei(?)monster in het éénnalaatste plaatje. Het eerste Xbox360 spelletje dat mij leuk lijkt!

      /   Beantwoorden  / 
  2. Kikujiro

    Na de release van Ninety-nine Nights in Japan verdubbelde de wekelijkse verkoop van de Xbox 360 naar het astronomische aantal van ongeveer 4000 stuks. Wie weet wordt na de release van Bullet Witch de magische grens van 5000 stuks doorbroken! Toch bewonderenswaardig dat Micro$oft het blijft proberen.

      /   Beantwoorden  / 
  3. erik

    “Wie weet wordt na de release van Bullet Witch de magische grens van 5000 stuks doorbroken!”

    Lol. ;)

    Het is inderdaad een behoorlijk kansloze operatie. Ik kan me bijna voorstellen hoe Bill Gates tegen zichzelf zegt: “Kom op Bill, ik ben dit hele bedrijf vanaf mijn zolderkamer begonnen. En toen geloofde er in het begin ook nog niemand in me. En kijk mij nu eens. Ik weet zeker als ik het gewoon vol blijf houden dat Japan nog wel overstag gaat.” ;)

    Ik zou zeggen, als het met Blue Dragon nog niet lukt, trek dan de stekker eruit. En Westerse XBox360 fans mogen blij zijn, want die hebben er toch een paar erg interessante titels aan over gehouden.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.