De Grote Kerstspelletjes Top 13 – nummer 6!


We zijn officieel over de helft heen en deze week gaan we aftellen van 6 tot 1. Het begint nu echt spannend te worden, dit zijn de allerbeste kerstgames van 2005! Klik snel verder om te zien wat er vandaag op het programma staat. Want heb je je ooit afgevraagd wat er eigenlijk op de noordpool gebeurt als de kerstman van huis is met kerstmis?
In Arctic Antics komen we erachter dat de pinguins, ijsberen en walrussen dan een zwembadfeestje organiseren. Om het extra spannend te maken zetten ze daarbij de duikplank wat verder van het water af dan gebruikelijk.

Met de pijltjestoetsen bestuur jij twee pinguins die met behulp van een trampoline iedereen veilig in het water moeten krijgen. Dit spel heeft alles in zich wat ik van een goed internetspelletje verwacht. Het zit zo simpel in elkaar dat je het binnen 1 seconde begrijpt, maar het wordt al snel zo moeilijk dat je met klamme handjes zit te spelen. En daarin schuilt hem natuurlijk de verslaving. Het lijkt zo makkelijk. Je blijft denken dat het je de volgende keer wel zal lukken.

Speel nu Arctic Antics!

En ook…

7. Evil Elves 2
8. Present Panic
9. Santa’s Factory
10. Xmas Bejeweled
11. Snowman Salvage
12. Rudolph’s Revenge
13. Santa and Rudolph Slide Puzzle

Lees ook:De Grote Kerspelletjes Top 13, nummer 4
Lees ook:De Grote Kerstspelletjes Top 13, nummer twee!
Lees ook:De Grote Kerstspelletjes Top 13 Ontknoping!
Lees ook:De Grote Kerstspelletjes Top 13
Lees ook:Dark Souls 3 dagboek – dag 6

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.