De Grote Kerstspelletjes Top 13


De beste kerstspelletjes van dit jaar. Vanaf vandaag is het zover, want we zijn toe aan de top 3 van deze lijst. Daar treffen we een spelletje aan dat je voor de verandering met twee personen tegelijk kunt spelen. Leuk!
Je moet wel je kennis van het Duits een beetje oppoetsen voor Weihnachsturnier. We gaan er maar vanuit dat dat staat voor Kerst Volleyball of iets van die strekking. Dit geinige spelletje heeft een hele aparte vormgeving. Kerstmannen die eruit zien als wandelende hoofden (op hele kleine beentjes) en een samengeperste kerstboom als volleybal-net. Het moet niet veel gekker worden.

In je eentje is dit best een geinig spelletje, maar het komt natuurlijk pas echt tot leven als je het samen met iemand anders speelt. Dat kan trouwens gewoon met 1 toetsenbord. De linkerspeler gebruikt de spatiebalk en de Z en de X toetsen om te bewegen en te springen. De rechterspeler speelt gewoon met de pijltjestoetsen. En dan is het een kwestie van zorgen dat de bal de grond raakt aan de kant van de tegenstander. Veel plezier!

Speel nu Weinachsturnier!

En ook…

4. Santa Snowboards
5. Husky Race
6. Arctic Antics
7. Evil Elves 2
8. Present Panic
9. Santa’s Factory
10. Xmas Bejeweled
11. Snowman Salvage
12. Rudolph’s Revenge
13. Santa and Rudolph Slide Puzzle

Lees ook:De Grote Kerstspelletjes Top 13 Ontknoping!
Lees ook:De Grote Kerstspelletjes Top 13, nummer twee!
Lees ook:Gamen op je toetsenbord
Lees ook:Op 9 in de grote kerstspelletjes top 13…
Lees ook:De Grote Kerspelletjes Top 13, nummer 4

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.