De Kerstspelletjes Top 13, met vandaag op 10…


Welkom terug bij onze dagelijkse kerstspelletjes top 13! Vandaag zijn we aangekomen bij nummer 10 in de lijst, en daar treffen we een moderne klassieker aan. Voor deze gelegenheid gestoken in een kerstjasje.
Ik heb het uiteraard over Bejeweled. De komende twee weken beter bekend als Xmas Bejeweled. Omdat het zo is omarmd door MSN is dit waarschijnlijk 1 van de meest gespeelde spelletjes ter wereld. Daarom vond ik ook dat het niet in deze lijst mocht ontbreken. Een top 13 van beste kerstspelletjes zonder Bejeweled, is als een lijst met de grootste voetballers zonder Johan Kruijf. Hij hoort er gewoon bij.

Heel veel "echte gamers" hebben kritiek op dit spel omdat het zo belachelijk simpel is. Je hoeft er geen vaardigheid voor te hebben en je kunt er ook niet goed in worden. Dat is allemaal waar, maar toch vind ik het leuk om te spelen. Het is pure ontspanning. Verschuif gewoon de verschillende figuurtjes zodat er 3 dezelfde op een rij komen… en dat is alles wat je hoeft te weten. Voor je het weet zit je er middenin en vliegt de tijd ongemerkt voorbij.

Klik hier om nu Xmas Bejeweled te spelen.

En ook…

11. Snowman Salvage
12. Rudolph’s Revenge
13. Santa and Rudolph Slide Puzzle

Lees ook:De Grote Kerstspelletjes Top 13
Lees ook:De Grote Kerstspelletjes Top 13 Ontknoping!
Lees ook:Op 9 in de grote kerstspelletjes top 13…
Lees ook:De Grote Kerspelletjes Top 13, nummer 4
Lees ook:De Grote Kerstspelletjes Top 13, met vandaag op 7…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.