De Grote Kerstspelletjes Top 13 Ontknoping!


Vandaag is het zover! De eerste plaats van de Kerstspelletjes Top 13. En het is misschien nogal verrassend wat voor een spelletje we daar aantreffen. Het is het simpelste spelletje uit de hele lijst en het ziet er eigenlijk ook niet uit…
Aussie Santa dus. Waarschijnlijk heeft een verveelde programmeur dit spelletje op een regenachtige zondagmiddag in een half uurtje in elkaar gezet. Waarom ik zo’n simpel idee het beste kerstspelletje van 2005 vindt? Begin het te spelen en je zult het begrijpen. Aussie Santa is gewoon zwaarverslavend! Je hoeft alleen maar met je muis op de kerstman te blijven klikken zodat hij niet op de grond valt. Dat is alles. Kijk hoelang je het vol kunt houden. Vertel trots je score aan iemand anders en laat hem het ook proberen. Grote kans dat hij een hogere score haalt en dan zit er niets anders op dan zelf een nog hogere score te halen. Zo kom je de kerstdagen wel door.

Het spel wordt ronduit duivels als er dan af en toe ook nog kadootjes op de grond vallen. Als je erop klikt krijg je bonuspunten. Maar echt elke keer dat ik verlies komt het door die rot-kadootjes! Je bent er heel even door afgeleid en prompt valt de kerstman op de grond. Zo frustrerend. Maar als u me nu excuseert, dan ga ik snel proberen om mijn score uit het plaatje hierboven te verbeteren.

Speel nu Aussie Santa!

Voor uw gemak, nog een keer alle 13 spelletjes op een rij. Klik op een titel om hem te spelen!

1. Aussie Santa
2. Go Santa
3. Weihnachsturnier
4. Santa Snowboards
5. Husky Race
6. Arctic Antics
7. Evil Elves II
8. Present Panic
9. Santa’s Factory
10. Xmas Bejeweled
11. Snowman Salvage
12. Rudolph’s Revenge
13. Santa & Rudolph Slide Puzzle

Lees ook:De Grote Kerspelletjes Top 13, nummer 4
Lees ook:De Grote Kerstspelletjes Top 13, nummer twee!
Lees ook:De Grote Kerstspelletjes Top 13
Lees ook:De Grote Kerstspelletjes Top 13 – nummer 6!
Lees ook:Op 9 in de grote kerstspelletjes top 13…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.