De Grote Kerspelletjes Top 13, nummer 4


Vandaag zijn we alweer toen aan de nummer vier in de lijst. En daar treffen we aan: een heel simpel spelletje. Je hebt alleen de spatiebalk maar nodig om het te kunnen spelen. Kan dat toch nog een leuke game opleveren?
Het antwoord is jazeker! Want ik heb het natuurlijk over Santa Snowboards. Zoals de titel al suggereert gaat dit over de kerstman die een dagje vrijaf neemt om te gaan snowboarden. Met een noodgang zoeft hij over de baan heen die bezaaid is met obstakels. Jouw taak is om de kerstman over die obstakels (sneeuwpoppen, iglo’s kalkoenen en pinguins) heen te laten springen. En je raadt het al, dit doe je met de spatiebalk. IJzeren zenuwen en opperste concentratie zijn noodzakelijk om het te kunnen overleven.

Speel nu Santa Snowboards

En ook…

5. Husky Race
6. Arctic Antics
7. Evil Elves 2
8. Present Panic
9. Santa’s Factory
10. Xmas Bejeweled
11. Snowman Salvage
12. Rudolph’s Revenge
13. Santa and Rudolph Slide Puzzle

Lees ook:De Grote Kerstspelletjes Top 13 – nummer 6!
Lees ook:De Grote Kerstspelletjes Top 13, nummer twee!
Lees ook:De Grote Kerstspelletjes Top 13 Ontknoping!
Lees ook:De Grote Kerstspelletjes Top 13
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 129

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.