Op nummer elf in de Kerstspelletjes Top13…


En zo komen we alweer aan bij de nummer 11 in deze lijst. Klik snel verder om te zien welk spel er vandaag aan de beurt is!
En dat is Snowman Salvage! Salvage betekent zo ongeveer redden, en sneeuwpoppen redden is precies wat je doet in dit pittige spelletje. Op het veld dwarrelen allemaal sneeuwvlokjes naar beneden, en als je die met je handje oppakt en bij elkaar legt in 1 vakje onstaat er automatisch een sneeuwpop. Die echter meteen weer begint te smelten. De kunst is om je sneeuwpop 30 seconden in leven te houden door er telkens extra sneeuw op te gooien.

In het eerste level is dat zo kinderlijk eenvoudig dat je je afvraagt hoe dit spel ooit moeilijk moet gaan worden. Maar in het tweede level moet je al twee sneeuwpoppen tegelijk in leven houden, in het derde level drie… en zo verder. Tegen de tijd dat je in level 6 aankomt voel je je al precies als zo’n artiest die allemaal bordjes draaiende houdt op dunne stokjes. Tot welk level kun je komen?

Speel nu Snowman Salvage!

En ook…

12. Rudolph’s Revenge
13. Santa and Rudolph Slide Puzzle

Lees ook:Een Sonic the Hedgehog sneeuwpop
Lees ook:De Grote Kerspelletjes Top 13, nummer 4
Lees ook:De Grote Kerstspelletjes Top 13
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 381
Lees ook:De Grote Kerstspelletjes Top 13, met vandaag op 7…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.