Nintendo ontkent geruchten… voor zoveelste keer

Allemachtig, nu ontkent Nintendo de door National Geographic Kids Magazine verspreide geruchten alweer. Een paar dagen geleden deden ze hetzelfde met het artikel van NGC-magazine, dat exclusief "onthulde" dat Zelda Twilight Princess met de Revolution-controller gespeeld zou kunnen worden. "Pure speculatie," oordeelde Nintendo. Evenals het artikel van National Geographic. "Wat ze hebben gedaan is zich voorstellen hoe bestaande series zouden kunnen werken op de Revolution. Ze hebben niks van dat alles zelf gezien."

Dit begint wel een beetje vermoeiend te worden. Ik denk dat ik namens iedereen spreek als ik zeg: Nintendo, geef alsjeblieft wat meer duidelijkheid over de Revolution! De hele internet-community is langzaam gek aan het worden van de oplopende spanning. Zelfs serieuze tijdschriften beginnen nu al als feiten op te schrijven wat ze hopen dat de Revolution allemaal kan doen.

In het begin deed Nintendo zo geheimzinnig omdat ze bang waren dat Sony en Microsoft dingen zouden gaan namaken voor hun eigen nieuwe spelcomputers. Maar dat gevaar is onderhand toch wel geweken zeker?

Zie ook:
Nintendo’s spellen voor de Revolution
Zelda ook met Revolution controller te spelen
Virtual reality op de Revolution?
Alles of niets voor de Revolution
Hoe bevalt de Revolution controller?
Eerste officieel aangekondigde Revolution spel vindt uitgever

Lees ook:Nintendo’s spellen voor de Revolution
Lees ook:Revolution in juni?
Lees ook:De Revolution zit nog vol verrassingen
Lees ook:Miyamoto bevestigt Revolution functies voor Twilight Princess
Lees ook:Zelda ook met Revolution controller te spelen

2 reacties op “Nintendo ontkent geruchten… voor zoveelste keer

 1. Mithrandir

  Dit is echt veel erger dan het ooit geweest is met andere consoles. De release voor Japan zal sowieso niet later dan November zijn. Nog 10,5 maand en we weten echt zo goed als niets. Ja, de nieuwe controller..maar er is absoluut GEEN screenshot beschikbaar van welke game dan ook. (op het korte Metroid prime 3 filmpje na wat eigenlijk op gc hardware liep en er uitzag als een gc game en waarbij al gezegd werd dat het er nog lang niet zo mooi uitziet als dat het wordt)

    /   Beantwoorden  / 
 2. Erik

  Hoeveel tijd zat er tussen de eerste screenshots van de DS en de release? Ook niet zo heel erg lang volgens mij. Waarschijnlijk wel langer als bij de Revolution, maar toch. Nintendo begint steeds verder te gaan met dat mysterieuze gedoe. :(

  Het zorgt voor een zekere hype, daar mikken ze denk ik ook op. Maar volgens mij zal het uiteindelijk meer kwaad dan goed doen. Die hype bestaat alleen onder Nintendo-fans. Volgens mij is voor iedere casual gamer, PS3/Xbox360 fanaat…eigenlijk iedereen die geen Nintendo fan is, de Revolution volledig uit beeld verdwenen. Het interesseert ze niet, of erger, ze weten er gewoon niks vanaf.

  Wat mooie filmpjes die duidelijk laten zien hoe de controller werkt met dat spel (en hoe leuk dat is) zouden op dit moment veel goed kunnen doen denk ik.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.