De Revolution zit nog vol verrassingen

En het is weer tijd voor Nintendo’s wekelijkse "we hebben nog niet alle aspecten van de Revolution onthuld" praatje. Deze week was de eer aan Satoru Iwata tijdens een interview met MTV.

Daar vertelde de 45 jarige geestelijke vader van Kirby het volgende: "Onze belangrijkste doelstelling met de Nintendo Revolution was om een console te bouwen die dingen kan die andere spelcomputers niet kunnen, en die functionaliteit heeft die andere consoles niet hebben. En nu ik het daar toch over heb, er zijn nog een paar andere unieke eigenschappen van Nintendo Revolution waar we het nog helemaal niet over gehad hebben en die zullen worden aangekondigd tijdens de E3, ofwel de Electronics Entertainment Expo, in mei."

Bron: MTV

WIN een Nintendo DS + Animal Crossing: Wild World!

Zie ook:
- Tingle RPG gecancelled, online Zelda wordt nog overwogen
- Twilight Princess, duurt 100 uur, meer dungeons dan ooit en Revolution-functionaliteit "anders dan je zou verwachten"
- Bekijk hier het Zelda: Phantom Hourglass filmpje (direct feed)
- Geheugen van Revolution kan uitgebreid worden via USB poorten
- Iwata belooft goedkope Revolution games
- Iwata: fan van Will Wright, geen concurrent van Sony

Lees ook:Zo zou F-Zero op de Revolution kunnen werken
Lees ook:Iwata heeft niet gezegd dat het niet zo is dat de Revolution een wereldwijde releasedatum krijgt
Lees ook:Tony Hawk Downhill Jam als Revolution launchtitle
Lees ook:Tingle RPG gecancelled, online Zelda wordt nog overwogen
Lees ook:Drie nieuwe Red Steel screenshots. Geen bloed?

3 reacties op “De Revolution zit nog vol verrassingen

 1. Prakash

  Mooi dat hij het nog een keer bevestigt. Die hints waren er al genoeg de afgelopen maanden. Een miljardenbedrijf als Nintendo zou niet zomaar een in processorkracht zwakkere console op de markt zetten, tenzij het dat geld zou steken in innovatie zoals bij de Nintendo DS. Volgens mij maakte Nintendo bij de DS ook pas heel laat bekend dat de ds een touchscreen zou hebben en dit was toch wel de grootste innovatie van de DS. Hetzelfde hoeft niet bij de Revolution het geval te zijn, maar de Duitse journalist Andreas van http://www.nintendo-revolution.blogspot.com beweert dat hij van Nintendo bronnen vernomen heeft dat er nog een geheim is groter dan zelfs de controller. Dit is natuurlijk pure speculatie en misschien wordt er ook opzettelijk veel misinformatie de wereld ingeholpen, maar ik zou wel erg blij zijn met een paar extra innovatieve elementen. Iwata’s statements stemmmen me in ieder geval positief. Ik ben benieuwd wat de laatste geheimen zijn van de Revolution.

    /   Beantwoorden  / 
 2. erik

  “dat er nog een geheim is groter dan zelfs de controller.”

  Ik moet zeggen dat ik daar persoonlijk niet zo in geloof. Je hebt opzich gelijk dat het touchscreen van de DS pas later werd aangekondigd, maar toen er eenmaal beelden van het apparaat naar buiten kwamen was dat al wel bekend (daarvoor was een periode waarin Nintendo alleen maar wilde zeggen dat het een apparaat met twee schermen was). Nu iedereen weet hoe de Revolution eruit ziet en dat hij gewoon op een televisie wordt aangesloten zijn er toch niet echt veel mogelijkheden voor een hele grote verrassingen die ze al die tijd verborgen hebben gehouden.

  Ik heb het gevoel dat we op dit moment al een aardig goed beeld hebben van wat de Revolution precies is. Bij die extra veranderingen denk ik eerder aan kleine details. Misschien een paar controller-attachments en dat soort dingen.

    /   Beantwoorden  / 
 3. Prakash

  Erik,
  je zou heel goed gelijk kunnen hebben. Maar stiekem hoop ik toch op iets meer.De technologie achter de controller was al erg duur en ook nog eens risicovol. Dat verkleint de kans op iets anders “revolutionairs”. Maar ik moet maar zien of de nog komende onthullingen allemaal iets met de controller te maken hebben. Nintendo heeft in persbericht gezegd dat er nog ook nog een innoverende eigenschap voor de console is die niet direcht betrekking heeft op de gameplay. Ik ben benieuwd wat ze daar nu mee bedoelen.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.