Zelda ook met Revolution controller te spelen

Het verspreid zich als een lopend vuurtje over het internet. Ongetwijfeld heb jij het ook al gelezen voordat je hier kwam.

(Niet? Nou, let op: Zelda Twilight Princess komt nog steeds gewoon voor de Gamecube uit. Maar als je het spel straks op Revolution speelt kun je volgens NGC Magazine ook Nintendo’s nieuwe controller gebruiken om het spel te besturen. Dat is de reden dat het onlangs een paar maanden is uitgesteld.)

Zelda wordt nu dus tegelijkertijd een afscheid van de Gamecube en een launchtitle voor de Revolution. Het mes snijdt aan twee kanten en dat heeft Nintendo heel slim bekeken.
De enige kanttekening die ik nog kan verzinnen is dat de andere Revolution spellen nu natuurlijk wel de onmisbaarheid van een nieuwe controller moeten bewijzen. Dit spel valt blijkbaar net zo goed met een standaard controller te spelen. Als Nintendo niet oppast zou de Revolution controller daardoor misschien een beetje overbodig kunnen lijken. Maar ik ga er vanuit dat dat helemaal goedkomt met de spellen die van de grond af voor de Revolution worden gebouwd.

Lees ook:Revolution games werken niet met de Gamecube controller
Lees ook:Nintendo ontkent geruchten… voor zoveelste keer
Lees ook:Nintendo’s spellen voor de Revolution
Lees ook:De Revolution spellen van Ubisoft
Lees ook:Klassieke Sega games op de Revolution?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.