Eerste officieel aangekondigde Revolution spel vindt uitgever

Ik schreef op games.blog al eerder over Raid Over The River. Een spel dat wordt ontwikkeld door een kleine Poolse studio genaamd NIBRIS, waar alleen maar Nintendo verslaafden werken. Ze zijn er zelfs zo geobsedeerd door de Japanse spellenfabrikant dat ze hun eigen games alleen maar voor de verschillende Nintendo platformen willen uitgeven. Dus ook voor de volgend jaar te verschijnen Revolution. Zelfs al zouden ze veel meer winst kunnen behalen door het spel voor alle spelcomputers uit te brengen.

Toen was NIBRIS nog in onderhandeling met verschillende partijen. Nu zijn ze het blijkbaar eens geworden met een van die uitgevers, want men heeft officieel getekend. Het spel verschijnt volgend jaar exclusief voor de Nintendo DS en de Nintendo Revolution.

Met contracten komen ook altijd geheimhoudingsplichten. Er mag nu zelfs nog niet onthuld worden met welke uitgever NIBRIS precies in zee is gegaan. Ook de drie andere projecten waar het bedrijf mee bezig was (een gothic horror spel, een humoristisch avonturen spel zoals Conker’s Bad Fur Day en een grote Role Playing Game) zijn vanaf nu top secret geworden.

De sympathie van Nintendo-fanaten heeft NIBRIS waarschijnlijk al. Als Raid Over The River nu ook nog een goed spel blijkt kan het in mijn ogen uitgroeien tot een hele grote titel.

Zie ook:
Raid Over The River voor de Revolution?

Lees ook:Nibris bestaat niet
Lees ook:Raid Over The River voor de Revolution?
Lees ook:Eerste Raid Over The River screenshot
Lees ook:Raid over the River, bewegende beelden
Lees ook:EA staat achter de Revolution

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.