Wat is er allemaal veranderd aan Home?


Gamesindustry woonde een presentatie bij waar Sony liet zien op welke manieren Home is aangepast sinds de beta test begon. Aan de hand van gebruikerservaringen zijn er allemaal kleine puntjes getweakt en bijgeschaafd zodat de eindgebruiker later dit jaar een zo plezierige mogelijke ervaring heeft.

Je allereerste kennismaking met de wereld van Home vindt nu bijvoorbeeld niet meer plaats in een afgesloten kamer, maar op een vredige buitenlocatie waar je meteen kans hebt om andere spelers tegen het lijf te lopen. Verwacht daar ook tafels met schaak- en damborden om het ijs te breken. Home moet al vanaf de allereerste seconde een sociale ervaring zijn.

Andere wijzigingen zijn subtieler. De ingang van belangrijke locaties als de Bioscoop en de Bowlingbaan zijn opvallender gemaakt zodat ze makkelijker te herkennen zijn. In de bioscoop zijn alle schermen naar de begane grond verhuisd omdat beta-testers klaagden dat de wandeling van 12 seconden naar de eerste verdieping te lang duurde.

Het enige waar Sony nog niet over wilde praten was het prijskaartje dat aan de luxere 'premium' appartementen in het spel hangt. We weten nu alleen dat er aan het begin "acht tot negen" verschillende appartementen zijn om uit te kiezen. In de toekomst wordt het aanbod nog veel uitgebreider. Een woordvoerder hintte naar de mogelijkheid van appartementen op minder realistische locaties. Een huis in de wolken, bijvoorbeeld.

PlayStation Home staat gepland voor de lente van 2008 en zal gratis te downloaden zijn voor iedere PS3-gebruiker.

Bron: Gamesindustry

Zie ook:
- Where the grass is green and the girls are pretty
- Resistance 2 ziet er mooi uit

Lees ook:PlayStation Home wordt vernieuwd, draait binnenkort weer om games
Lees ook:Virtuele kledingverkoop in Home een groot succes
Lees ook:PlayStation Home begint morgen
Lees ook:Playstation Home: welkom terug aan de top Sony
Lees ook:Home laat me nog niet binnen

Eén reactie op “Wat is er allemaal veranderd aan Home?

  1. kiezel

    Jippiekajeeej! Can’t wait!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.