PlayStation Home begint morgen

Morgen ja! De dag waarop we allemaal hebben gewacht is bijna hier: morgen begint de Open Beta van PlayStation Home. Eindelijk kunnen ook al die mensen zonder uitnodiging zien of Sony’s virtuele wereld het lange wachten waard is geweest. Home is gratis en, eenmaal geïnstalleerd, rechtstreeks toegankelijk vanaf de XMB. Om optimaal van Home te genieten raadt Sony aan een USB toetsenbord of en Bluetooth headset aan je PlayStation 3 te koppelen.


Red Bull’s vliegspelletje in Home ziet er leuk uit.


Eén van Sony’s officiële trailers.


En dit is wat mensen (aan het aantal YouTube-filmpjes te zien) het liefst deden in de Closed Beta: dansen!


Dansen!


En nog eens dansen!

[games.blog forum]

Lees ook:Playstation Home: welkom terug aan de top Sony
Lees ook:Sony’s luxe officiële PlayStation 3 headset (hij is groot!)
Lees ook:Sony stelt Home weer uit
Lees ook:Home laat me nog niet binnen
Lees ook:Loco Island?

16 reacties op “PlayStation Home begint morgen

  1. arend

    ik zit al een tijdje in de beta en ik moet je waarschuwen, ten eerste moetje elk nieuw gebeid downloaden(zo’n 30 mb per stuk) en daarna zijn de laadtijden echt heel lang en het duurt ongeveer een minuut om alle andere mensen te laden.

      /   Beantwoorden  / 
  2. ricardo

    dacht al wel dat ie morgen aaf kwam wand droomde der vanacht over eindelijk home :D en nu maar kijken of die t waard is al dat lange wachten

      /   Beantwoorden  / 
  3. bjorn

    ik ben nog niet overtuigt, zal moeten wachten.

      /   Beantwoorden  / 
  4. Erik

    Ik heb ook niet echt hoge verwachtingen, maar laten we het toch maar eens kans geven. Het is tenslotte gratis en een paar van de minigames zien er niet onaardig uit. Ik ben nieuwsgierig genoeg om het in ieder geval uit te proberen.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Kikujiro

      ‘t Ziet er allemaal wel gelikt uit moet ik zeggen. Maar net war arend al schrijft, het zal allemaal wel wat tijd kosten om dit op het beeldscherm te toveren. Heb je trouwens Professor Layton al gekocht?

        /   Beantwoorden  / 
  5. Wesley

    Ik vind het wel vet. Het is toch leuk toevoeging vooral omdat het gratis is. En het laden wordt wel later sneller tuurlijk.

      /   Beantwoorden  / 
  6. G.Gulzt

    Ik sluit me aan bij Arend. De laadtijden zijn echt nog onacceptabel. Dat installeren is gelukkig alleen de aller eerste keer. Ik heb gewoon alles eerst binnengehaald voordat ik het ben gaan proberen. Was relatief snel klaar nog. Maximaal een uur, maar ik denk wel sneller.

      /   Beantwoorden  / 
  7. Erik

    Professor Layton, nee nog niet (zei hij beschaamd). Ik heb me verder nog niet heel erg in Home verdiept dus dit is de eerste keer dat ik klachten hoor over de laadtijden. Een minuut klinkt wel lang. :(

      /   Beantwoorden  / 
  8. G.Gulzt

    @Erik
    het inladen van de andere personages duurt bij mij geen volle minuut (zal ook aan de verbinding liggen), voor ze zijn ingeladen zijn ze transparante schimmen. Dat vind ik nog niet zo bezwaarlijk. Waar ik me aan irriteer is dat wanneer je een ruimte uitloopt je 20-30sec moet wachten voor je weer verder mag lopen. Die ruimtes zijn zo eenvoudig klein dat die laadtijden nergens voor nodig lijken te zijn. MMORPGS kunnen ook zonder laadtijden enorme gebieden laden, dus die kleine kamertjes van sony moeten makkelijk in het geheugen passen.

    Met name het centrale plein, dat zou standaard ingeladen moeten zijn, zodat je daar vloeiend vanaf elke locatie naar toe kan. Daarbij zou het programma kunnen beginnen met het inladen (onzichtbaar voor de speler) van de ruimte die de speler nadert. Veranderd de speler van richting, annuleert het laden en laad het ondertussen de ruimte waar de speler dan op af loopt.

    Dat zou volgens een stuk schelen. Laadtijden voor teleportatie zijn wel logisch, maar om van de bowling alley naar het plein te komen is ronduit merkwaardig.

      /   Beantwoorden  / 
  9. Kiara

    ik vind het best erg leuk uitzien allemaal :)
    Jah alleen die laadtijden he.
    Doet me zo hard denken aan de sims

      /   Beantwoorden  / 
  10. Mark

    Leuk, dat ie vandaag komt :)
    Jammer dat hij er NIET IS!!!!!!!!
    AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

    :)
    :p

      /   Beantwoorden  / 
  11. Teun

    bah, jammer dat hij er niet tussen staat…
    Ik heb ook gelezen, hij is blijkbaar wel gereleased maar niet IN ALLE REGIOS, waar Nederland blijkbaar dus bij hoord.
    Als ze bezig zijn met een Nederlandse vertaling moeten ze daar rap mee kappen, want ik hou alleen van mijn spellen in hun orginele taal: Engels.

      /   Beantwoorden  / 
  12. erik

    Nou ik kon hem wel gewoon downloaden en ik woon toch echt in Nederland. ;) Hij stond alleen niet in de PlayStation Store maar ergens los op het XMB. Hoe Sony het daar zo stiekem op heeft gekregen weet ik niet… een mini-update toen ik even niet oplette?

    Hij laat mij alleen niet binnen. Ik krijg alleen maar de ene na de andere error als ik verbinding probeer te maken. Sony leert het ook nooit. :( Bij al hun grote releases is het de eerste dagen bijna onmogelijk om online te spelen.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Jeroen

      Tja… jammer. Xbox heeft het inderdaad wat beter geregeld met het ‘online’ gebeuren. Hoop dat het bij de PS3 toch een succes wordt…

        /   Beantwoorden  / 
  13. gianny

    waar staat ie dan op welke plaats??

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.