Ridge Racer 7 video review


In het verleden heb ik niet zulke lieve dingen over Namco’s Ridge Racer serie gezegd. Zou het mogelijk zijn dat ik me al die tijd heb vergist? Is het spel niet écht zo oppervlakkig als als ik altijd dacht, maar ben ik er gewoon nog nooit diep genoeg in gaan zitten? Als ik deze positieve recensie mag geloven gaat Ridge Racer 7 juist behoorlijk diep en dat is niet wat ik had verwacht. Misschien wordt het tijd dat ik de serie een tweede kans geef.
Het gevoel dat hier omschreven wordt van je wagen die on rails door de bochten heen drift herken ik in ieder geval heel erg en dat is precies wat me altijd zo stoort aan Ridge Racer. Natuurlijk is er wel wat stuurmanskunst nodig om weer met de neus naar voren uit die drifts te komen, maar ik kan me toch nooit aan de indruk onttrekken dat het spel de besturing tijdens de bochten van me overneemt.

Bron: gametrailers

Zie ook:
- Playstation 3 overval in scene gezet
- NeoGeo klassiekers naar PS3
- Sonic the Hedgehog video review
- Met hoe weinig consoles lanceerde PS3 in Amerika?
- Genji: Days of the Blade video review
- Sony kondigt prijzen PSone downloads aan

Lees ook:Zelf steden bouwen en verwoesten in Ridge Racer Unbounded
Lees ook:Ridge Racer 7 komt naar PS3 (Famitsu scans)
Lees ook:Eerste Famitsu PS3 reviews (Japanners en hun Ridge Racer…)
Lees ook:De aap waaraan we Ridge Racer 3D te danken hebben
Lees ook:Patent op laadscherm-minigames verloopt morgen

3 reacties op “Ridge Racer 7 video review

  1. Raafmans

    Het is dan ook een arcade racer en geen sim zoals de GT serie … ik heb me altijd zeer goed weten te vermaken met ridge racer en kijk dan ook erg uit naar de zevende telg uit de serie!

      /   Beantwoorden  / 
  2. Mithrandir

    Als ik naar het filmpje kijk is dit echt niets voor mij. Echt weer zo’n no-skill casual gamer spel. Je ziet in de review auto’s echt flink de kant in gaan zonder echt te vertragen…blegh.

    Voor de duidelijkheid, een arcade racer staat niet gelijk aan een skilloos spel, dat zeg ik hier niet. Ik ken genoeg arcade racers die diepgaande gameplay hebben.

      /   Beantwoorden  / 
  3. Mister T

    Ik had vandaag de demo van Ridge racer 7 gespeeld bij een vriend. in het begin zag ik het driften niet echt zitten maar na een paar keer over spelen had ik het al snel een beetje onder de knie met driften en het is eigenlijk dan wel een best vette game

    mijn mening is dat je dit spel moet spelen als je niet van sim racing houdt en niet zo goed kan en als je een nieuw komer bent in het race gerne

    wat je er ook van vind het blijft voor mij een vet spel

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.