Sonic the Hedgehog video review


Een 4,6 voor Sonic. Ook al wist ik al vanaf het eerste filmpje dat dit geen goed spel zou worden en vermoedde ik al dat het echt heel slecht zou worden, toch ben ik nu nog verbaasd hoeveel minpunten gametrailers weet op te noemen. Dit spel is gewoon nog erger dan ik dacht! Mijn God die laadtijden! Als ik alleen al luister naar de review voel ik de frustratie.
Volgens mij zijn er ondertussen meer slechte dan goede Sonic games, en dat is een trieste constatering. Wie schudt Sonic Team binnenkort eens goed wakker?

Bron: gametrailers

Zie ook:
- Een bekend gebit in Next Gen Sonic The Hedgehog
- Het originele Sonic The Hedgehog spel naar de GBA
- Ik wist niet dat ik dit spel al had

Lees ook:Nieuwe scans Next Gen Sonic the Hedgehog
Lees ook:Gametrailers bespreekt Sonic The Hedgehog 4
Lees ook:Een bekend gebit in Next Gen Sonic The Hedgehog
Lees ook:Nieuwe trailers Sonic Forces en Sonic Mania
Lees ook:Sega werkt aan een nieuwe 2D Sonic The Hedgehog

7 reacties op “Sonic the Hedgehog video review

  1. MetroidPrime

    Nintendo laat Amusement Vision F-Zero spellen maken, dus het wordt naar mijn mening tijd dat Miyamoto een Sonic spel maakt.

    Deze review komt voor mij absoluut niet als een verassing. De demo had nog steeds een aantal tekortkomingen van de Sonic Adventure serie en daar een aantal nieuwe tekortkomingen bovenop. Het einde van het spel staat ook op een aantal plekken online en zelfs dat is een enorme teleurstelling(het past niet bij een Sonic spel).

    Helaas zijn de enige goede Sonic spellen die tegenwoordig uitkomen Sonic Rush op de DS en alle heruitgaves van de Mega Drive spellen op o.a. de Gamecube, de Virtual Console en de GBA.

      /   Beantwoorden  / 
  2. erik

    “Nintendo laat Amusement Vision F-Zero spellen maken, dus het wordt naar mijn mening tijd dat Miyamoto een Sonic spel maakt.”

    Alleen al van dat idee ga ik bijna watertanden! :)

    Het moet toch gewoon mogelijk zijn om een goede 3D Sonic game te maken?

      /   Beantwoorden  / 
  3. otherotter

    dat denk ik ook wel,.. maar dan gewoon op het niveau van de nieuwe tony hawk downhill, racen heeel erg hard dan is die in 3d nog wel ok. en oohja MP had nog wat te zeggen,.. die voor de ds is wel goed (als een van de weinige latere sonic games)en geen remake van oude sonics.die werelden zijn bij mario en zo ook altijd zo’n beetje het zelfde. en ohja ik ga morgen op de wii spelen

      /   Beantwoorden  / 
  4. asdf

    lol. dramatische game eigenlijk!

      /   Beantwoorden  / 
  5. iemand

    alles wat in dit filmpje stond vond ik gelogen
    het hoort gewoon zo sonic is een en al snelheid dat heb je nu eindelijk want ik werd er welleens gestoord van dat hij bv in sonic riders niet veel sneller was dan de andere (zoals een fly of strengt type).
    en de homing atacks zijn gewoon een van die dingen die ook bij hem horen! mij lijkt het nieuwe spel helemaal niet saai maar juist een van de beste spellen in 3D.
    ik zeg niet dat jullie het niet oneens met me mogen zijn maar ik vind het wel erg onredelijk…sonic team houd sonic gewoon zoals hij is en dat vind ik het belangrijkste! ik zou het ook nogal raar vinden als hij ineens met geweren ging schieten want dat is shadows ding ik vind dat de sonic games moeten blijven hoe ze zijn iedereen heeft zijn moves en wapens.
    het is tot nu toe goed gegaan waarom nu ineens niet meer?

      /   Beantwoorden  / 
  6. Tailsy

    Jah dat vind ik ook!!.
    Sorry hoor maar dneken jullie dat jullie cool zijn ofzo?…
    ik kan dan ook net zogoed sonic heroes afzeiken omdat rouge erin zit (voor de info ik haat har). ga niet sonic team afzeiken omdat het niet gaat zoals jij wilt!!
    ik vind sonic nogsteeds top en ik weet echt wel dat er heel veel met me eens zijn!!.
    Dus ga mario maar afzeiken ofzo! Maar doe sonic niet wil je? nou kizzkizz

      /   Beantwoorden  / 
  7. joeri

    goed als hij ht zo goed wet doet hij het zelf dan eens. met die druk. sonic team is er gewoon iets later mee begonnen en toen kregen ze het niet af zo als ze het wouden.ik wed dat als ze meer tijd hadden dat het minstens een 7 had gekregen voor zo`n beetje alles. wie gaat er mee helpen aan een nieuwe sotry?????? ik schrijf en zend het naar sonic team en dan word het veeeeeeeeeeeeel beter. :D :D:D:D okee?

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.