Gratis sterren voor Nintendo’s sterrencatalogus


Nintendo deelt gratis sterren uit. Het enige wat je hoeft te doen is je Club Nintendo-account koppelen aan je Nintendo Network ID. Klinkt ingewikkeld, maar dat valt reuze mee. Log gewoon in op Club Nintendo en volg de aanwijzingen die op het scherm verschijnen. Het is 30 seconden werk en je verdient er 750 sterren mee.

 • Je Nintendo Network ID is het account waarmee je op de Wii U en 3DS online speelt. Die spelcomputers blijven automatisch altijd ingelogd, dus ik hoop wel dat je je wachtwoord ergens hebt opgeschreven.
 • Zou dit de eerste stap zijn op weg naar Nintendo’s nieuwe loyaliteitsprogramma? Club Nintendo verdwijnt in september, dus wie weet wordt je Nintendo Network ID straks de sleutel tot een nieuwe website.
 • Met dank aan Kikujiro voor de tip!

Neo-games.blog forum

Lees ook:Nintendo stopt met Club Nintendo sterrencatalogus
Lees ook:Animal Crossing merchandise in de sterrencatalogus
Lees ook:Captain Toad nachtlampje in de sterrencatalogus
Lees ook:Club Nintendo sterrencatalogus krijgt nieuwe cadeautjes
Lees ook:Veel downloadbare spellen in de sterrencatalogus

5 reacties op “Gratis sterren voor Nintendo’s sterrencatalogus

 1. Kikujiro

  √Čn, nu genoeg Sterren voor de Toad lamp?

    /   Beantwoorden  / 
  1. Erik

   Nee helaas, ik zit pas op de helft. (3000 sterren dus). Zou er in september nog een grote uitverkoop komen of zoiets? Ik kan me voorstellen dat Nintendo graag van al die spullen af wil voordat de sterrencatalogus verdwijnt. Want wat moeten ze anders met een pakhuis vol sleutelhangers en Toad-lampen?

     /   Beantwoorden  / 
   1. Kikujiro

    Ja… Van mij mogen ze nog wel wat meer downloadcodes toevoegen eigenlijk. Verder vind ik er op dit moment niet veel interessants tussen zitten. Er komt nog een Club Nintendo herinneringsmunt, die ga ik in ieder geval bestellen.

      /   Beantwoorden  / 
 2. Rex

  Daar staat dat games kan kopen vanaf 600 sterren maar zelfs een oud nes spelletje kost al 1300!!! Waardeloos kado op die manier!

    /   Beantwoorden  / 
  1. micha

   waardeloos cadeau? al die sterren zijn een cadeau die ze niet hoeven te geven, dus PIEP NIET!!

     /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.