Club Nintendo sterrencatalogus krijgt nieuwe cadeautjes


Stop! Wacht! Verspil je laatste Club Nintendo-sterren niet aan gratis spelletjes. Nintendo kondigde vandaag een stapel nieuwe cadeautjes aan. Alles wat je hierboven en hieronder ziet wordt binnenkort toegevoegd aan de sterrencatalogus. Oude favorieten als de Mario Kart-trofeeën en het Luigi’s Mansion-diorama, maar ook gloednieuwe artikelen. Ik heb mijn oog nu al laten vallen op de Captain Toad-lamp, al vrees ik dat die niet goedkoop wordt. Misschien is een setje Mario-onderzetters betaalbaarder? Het verleidelijke van al deze cadeau’s is dat ze alleen verkrijgbaar zijn via de sterrencatalogus en nergens anders. (Dit in tegenstelling tot de Virtual Console-spellen, die je altijd nog kunt kopen in de eShop).

Voor wie het nieuws destijds heeft gemist: Club Nintendo wordt later dit jaar opgeheven. Je hebt nog tot 30 september om je laatste sterren in te wisselen, daarna sluit de sterrencatalogus definitief. Nintendo heeft al wel een vervangend ledenprogramma aangekondigd, maar ga er maar vanuit dat je daar niet langer kunt sparen voor fysieke cadeautjes.


Neo-games.blog forum

Lees ook:Nintendo stopt met Club Nintendo sterrencatalogus
Lees ook:Nintendo’s sterrencatalogus verdwijnt over 1 week
Lees ook:Super Mario-handdoeken in de Amerikaanse sterrencatalogus
Lees ook:Kirby droomdeken in de sterrencatalogus
Lees ook:Veel downloadbare spellen in de sterrencatalogus

Eén reactie op “Club Nintendo sterrencatalogus krijgt nieuwe cadeautjes

  1. Kikujiro

    De Sterrencatalogus is eindelijk weer eens geüpdatet. De Captain Toad-lamp is gisteren (29/06) of vanmorgen (30/06) toegevoegd en kost 6000 sterren. De Super Mario-boodschappentas staat er al een tijdje in. Er komt of staat ook een Majora’s Mask-lamp in, maar die krijg je alleen maar te zien als je op onderstaande link klikt (vreemd genoeg niet rechtstreeks via de Sterrencatalogus bereikbaar, c.q. te zien).
    .
    http://stars.nintendo-europe.com/products/majoras-mask-light-437

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.