Veel downloadbare spellen in de sterrencatalogus


Kijk eens hoe veel gratis spellen er opeens in de sterrencatalogus staan. Het blijft jammer dat Club Nintendo verdwijnt, maar nu kunnen we in ieder geval iets leuks uitzoeken voor onze laatste sterren. Er zijn in totaal 68 titels verkrijgbaar voor 3DS en Wii U. Voornamelijk retrospellen uit de verschillende Virtual Consoles, maar ook een paar recente downloadbare titels (Dillon’s Rolling Western, Pullblox World, Chibi-Robo Let’s Go Photo! en zelfs een DLC-pakket voor Mario Kart 8).

 • De prijzen zijn wel een beetje raar. Waarom kost Donkey Kong ’94 maar 1100 sterren terwijl je er voor Pinball: Revenge of the Gator 1700 betaalt? Het zijn allebei oude Game Boy-spelletjes. Of wat dacht je van NES Remix 2 voor 5600 sterren terwijl de eerste NES Remix maar 2600 kost? Nogal een verschil voor 2 spellen die in de eShop allebei €9,99 kosten.
 • Je hebt nog tot 30 september om je sterren in te wisselen. Daarna wordt de sterrencatalogus definitief gesloten. (Maar zal ik nu een gratis spel uitzoeken, of blijf ik wachten tot er later misschien iets nóg leukers wordt toegevoegd? Dillema!)
 • Je vindt de sterrencatalogus hier.

Neo-games.blog forum

Lees ook:Nog meer Animal Crossing spullen in de sterrencatalogus
Lees ook:Captain Toad nachtlampje in de sterrencatalogus
Lees ook:GBA spellen in sterrencatalogus
Lees ook:Animal Crossing merchandise in de sterrencatalogus
Lees ook:Nu ook sterren voor Virtual Console- en WiiWare-spellen

6 reacties op “Veel downloadbare spellen in de sterrencatalogus

 1. micha

  staan wel een aantal interresanten titels tussen

    /   Beantwoorden  / 
 2. Inno Vation

  Ik ga even in de off-topic mode, maar als je voor retro games gaat, pak dan 3D After Burner II maar zeker 3D Out Run voor de 3DS. Sega en met name M2 hebben hier serieus veel werk van gemaakt (60 fps!). Daar kan Nintendo nog een behoorlijke punt aan zuigen.
  Toegeven, het zijn arcade games (geen console games) en kosten €4.99 per stuk, maar ik ben ook in de off-topic mode.

    /   Beantwoorden  / 
  1. micha

   60fps. SO WHAT :P amper verschil te merken tussen 30 en 60 als je het naast elkaar zet.

     /   Beantwoorden  / 
   1. Wouwter

    Je reactie kan natuurlijk sarcastisch zijn, maar het verschil is best groot. :P

      /   Beantwoorden  / 
    1. micha

     is het niet, heb wel het zelfde spel op 30 en 60 naast elkaar gehad en het verschil was zo klein dat het me niets boeit :P

       /   Beantwoorden  / 
 3. Berend Jan

  Ik ben heel gelukkig met het mario kart tshirt die ik voor mijn laatste sterren gekocht heb. Het was even een rotklusje om al mijn sterrenkaartjes in te tikken maar toen dat gebeurd was hhad ik voldoende voor een tshirt.
  .
  Retro spellen heb ik wel voldoende :)

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.