Animal Crossing merchandise in de sterrencatalogus

Kikujiro wees ons erop in een reactie, maar dit is wel een eigen berichtje waard. Nintendo heeft vandaag de sterrencatalogus geupdate met een paar Animal Crossing spullen voor opvallend redelijke prijzen. Een muismat voor 1500 Sterren, een vel stickers voor 800 sterren, een petje voor 2400 sterren en als je je erin durft te vertonen: een Animal Crossing T-Shirt voor 3500 sterren. Sla snel je slag als je nog sterren over hebt. Naar de sterrencatalogus!

Zie ook:
- Animal Crossing dagboek – dag 387
- D-Pad Hero, geniaal maar ongeveer twintig jaar te laat

[games.blog forum]

Lees ook:Nog meer Animal Crossing spullen in de sterrencatalogus
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 17
Lees ook:Captain Toad nachtlampje in de sterrencatalogus
Lees ook:Little King’s Story in de sterrencatalogus
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 26

6 reacties op “Animal Crossing merchandise in de sterrencatalogus

 1. Kikujiro

  Vergeet ook vooral de prachtige Wii Music Mondharmonica niet (voor al uw feesten en partijen). Zijn er mensen die Wii Music gekocht hebben trouwens? Ik wacht nog even tot ik genoeg punten heb voor één van die Mario CD’s. Maar vooralsnog komen er weinig punten bij, gezien het feit dat er door Nintendo weinig bijzonders wordt gereleased (zie ook de forum topic van Gulzt van vandaag).

    /   Beantwoorden  / 
 2. Erik

  Ha! Wii Music, nee daar ben ik toch maar niet aan begonnen. Ik vind het erg interessant wat Nintendo heeft geprobeerd te doen met dat spel – het improviseren, het gevoel van zelf muziekmaken – maar de muziekkeuze is echt belabberd. Ik begrijp dat die liedjes vooral zijn gekozen omdat het allemaal standards zijn waar geen licentiekosten meer voor betaald hoeven worden. Echt weer een onbegrijpelijke beslissing van de succesvolste spellenmaker van het moment. Het mocht weer niks kosten. :p Al had er maar een verzameling top40 liedjes op gestaan (en dan wel ORIGINELE VERSIES – i’m looking at you, Donkey Konga) dan was het al een stuk aantrekkelijker geweest. En een Wii Music Rock Edition zou al helemaal onmisbaar zijn.
  .
  Maar uh… nee dus. Geen Wii Music voor mij, en die mondharmonica loop ik ook niet echt warm voor. ;)

    /   Beantwoorden  / 
 3. MonkeyCrossing

  kan iemand me vertellen op welke site je deze spullen voor geld kan kopen? alvast bedankt.

    /   Beantwoorden  / 
 4. Wouwter

  Jammer dat ik maar 860 sterren heb, anders had ik de muismat besteld. :P

    /   Beantwoorden  / 
 5. Jordy

  Ik heb nog maar 900 sterren, had ik nu maar Nooit wat uitgegeven, dan kon ik nu vanalles kopen. nu heb ik maar een stickervel gekocht.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.