Captain Toad nachtlampje in de sterrencatalogus


Oef, 6000 sterren!? Ik had al een plekje voor Captain Toad gereserveerd op mijn nachtkastje, maar dat gaat dus niet meer lukken. Eind vorig jaar moest ik van Nintendo al mijn gespaarde sterren opmaken (anders zouden ze verlopen), en ik heb sindsdien niet genoeg spellen gekocht om nu alweer 6000 sterren te hebben. Geen Captain Toad nachtlamp voor mij dus.

 • Heb jij wel genoeg Club Nintendo-sterren? De Captain Toad lamp is nu verkrijgbaar in de sterrencatalogus. Volgens de beschrijving is het poppetje ongeveer 12 cm hoog en geeft hij “subtiel” licht.
 • Games.blog-bezoeker Kikujiro ontdekte dat er ook een lamp van Majora’s Mask verkrijgbaar is. Nog niet zichtbaar in de sterrencatalogus, maar al wel via deze link. Ook dezeĀ Majora’s Mask Light kost 6000 sterren.Neo-games.blog forum

Lees ook:Club Nintendo sterrencatalogus krijgt nieuwe cadeautjes
Lees ook:Kirby droomdeken in de sterrencatalogus
Lees ook:Nog meer Animal Crossing spullen in de sterrencatalogus
Lees ook:Animal Crossing merchandise in de sterrencatalogus
Lees ook:Dit zit in de Special Edition van Majora’s Mask 3D

7 reacties op “Captain Toad nachtlampje in de sterrencatalogus

 1. Kikujiro

  Interessant is dat als je nu op Majora’s Mask-lamp link klikt, je op een Engelstalige pagina terechtkomt. Dat was gisteren nog niet zo. Ik weet inmiddels wel dat de lamp al eerder in de Sterrencatalogus schijnt te hebben gestaan. Neemt niet weg dat er volgens mij niet veel mensen meer zijn die nog zoveel sterren hebben. Ikzelf heb er net iets meer dan 4000. Ik wacht nog wel even.

    /   Beantwoorden  / 
 2. Jeffrey

  Hoeveel sterren heb je nog nodig Erik? Ik heb er hier nog wat liggen namelijk ;)

    /   Beantwoorden  / 
  1. Erik

   Aw, dat is erg aardig van je, maar ik kom nog 4000 sterren te kort. Zoveel kraskaartjes zal je ook niet hebben rondslingeren. ;)

   Ik wacht wel af of er nog goedkopere cadeautjes komen, en anders wissel ik ze in september in voor een eShop-spelletje. (Voor 2600 sterren zou ik NES Remix kunnen downloaden. Dus als je er nog 600 hebt… dan heb ik daar op zich wel belangstelling voor!)

     /   Beantwoorden  / 
   1. G.Tom

    Ik had toen ik klaar was met die sterrencodes (Mario Kart 8 DLC gedownload en Wario Land 1 op 3DS) er nog 1 over. Wil je die hebben Erik? Hij is voor Fire Emblem Awakening.

    AlSO! Ik besefte me gister dat ik alweer bijna 10 jaar naar deze webesite ga! In december is je Animal Crossing dagboek 10 jaar oud man!

      /   Beantwoorden  / 
    1. Erik

     Ja in november bestaat de site 10 jaar. Ik weet nog niet hoe ik het ga vieren. Eigenlijk ben ik niet zo van de jubileums, maar ik vrees dat ik er toch niet onderuit kan om op een of andere manier stil te staan bij de 10 jaar games.blog.

     En ik heb je even gemaild over die sterren. :)

       /   Beantwoorden  / 
 3. Kikujiro

  Tjsa… 10 jaar. Dat moet wel gevierd worden natuurlijk. Feestje in de TonTon club (http://www.tontonclub.nl/) in A’dam, chiptunes bandje boeken en natuurlijk onbeperkt ranja drinken.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.