Yoot Saito speelt Odama op de Wii


Niet tevreden met één geflopte versie van Odama, is Yoot Saito, de bedenker van het strategische flipperspel, in Japan gespot op een media arts festvial waar hij een prototype demonstreerde van Odama op de Wii. Het belangrijkste verschil was dat hij de legers niet langer aanstuurde door tegen ze te praten (via een microfoon) maar door ze met de Wiimote aan te wijzen wat ze moesten doen. Okee… maar wie zit er te wachten op een Wii versie van Odama?


Laten we in hemelsnaam hopen dat Yoot Saito dit vooral gemaakt heeft voor zichzelf. Spelenderwijs de mogelijkheden van de Wii onderzoeken voor een compleet nieuw project dat hopelijk niet Odama heet. Hopelijk.

Bron: Siliconera

Zie ook:
- Ubisoft als eerste online op de Wii?
- Harvest Moon Wii plaatjes

Lees ook:Yoot Saito is bezig met een spel voor de Revolution
Lees ook:Bewijst deze Kerstman-Seaman dat de 3DS-versie echt bestaat?
Lees ook:Yoot Saito is misschien bezig met Seaman DS
Lees ook:Zie Odama in actie
Lees ook:Seaman 2 aangekondigd voor Playstation 2

6 reacties op “Yoot Saito speelt Odama op de Wii

  1. Maaike

    srry dat ik dit zeg en het is mijn eigen mening maar je site verslegterd het gaat alleen nog maar over de wii en wat moeten de lezers zonder wii dan….,, (daar ben ik er 1 van)
    je hebt nu veel nieuwe lezers maar ook veel oude lezers verloren maar voor de nieuwe lezers is het wel leuk maar ik vind het zelf heel erg jmmr

      /   Beantwoorden  / 
  2. Arne

    Maaike,

    Waarom Erik alleen maar nieuws post over de WII? Omdat er op dit moment heel veel nieuws over WII spellen is? Hij post heus wel nog over andere dingen, maar zo gaat dat nu eenmaal.

    @ Erik, lang geleden hé? =D (Mogley, weet je nog?)

      /   Beantwoorden  / 
  3. Kikujiro

    Hey Erik, heb je Odama ooit nog gekocht? Ik kan me herinneren dat je destijds bij de release nog enigszins twijfelde. Toevallig zag ik Odama dit weekend bij de Mediamarkt liggen, maar nog niet echt veel goedkoper geworden.

      /   Beantwoorden  / 
  4. Maaike

    Arne,

    Ja dat weet ik ook wel maar ik vind het gwn jmmr en ik mis het ac dagboek ook heel erg daar komt het denk ook wel heel erg door denk ik

      /   Beantwoorden  / 
  5. erik

    “Ja dat weet ik ook wel maar ik vind het gwn jmmr en ik mis het ac dagboek ook heel erg daar komt het denk ook wel heel erg door denk ik”

    Daar kan ik me wel iets bij voorstellen maaike. Het is niet makkelijk om daar iets voor in de plaats te maken. Er is maar één Animal Crossing. Ik ken geen andere spellen waar ik zolang elke dag iets over zou kunnen schrijven.

    Laten we hopen dat Animal Crossing Wii snel komt. :)

    “@ Erik, lang geleden hé? =D (Mogley, weet je nog?)”

    Veel oude bekenden vandaag! :)

      /   Beantwoorden  / 
  6. erik

    “Hey Erik, heb je Odama ooit nog gekocht? Ik kan me herinneren dat je destijds bij de release nog enigszins twijfelde. Toevallig zag ik Odama dit weekend bij de Mediamarkt liggen, maar nog niet echt veel goedkoper geworden.”

    Ik zie hem ook weleens liggen, maar mooi dat ik er geen 60 euro aan ga uitgeven. ;) Ik vind het meer een een spel om uit nieuwsgierigheid een keer uit te proberen voor 10 euro. Ik heb hem dus ook niet gekocht, om op je vraag antwoord te geven.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.