Bewijst deze Kerstman-Seaman dat de 3DS-versie echt bestaat?


Hier is een plaatje van Seaman (uit het gelijknamige Dreamcast-spel) met een kerstmuts op. Waarom? Niemand die het weet. Niemand behalve Seaman-bedenker Yoot Saito, die deze afbeelding Tweette met de mededeling dat het hoog tijd was om na te denken over het einde van het jaar. Hm…

Het meest recente gerucht was dat een nieuwe versie van Seaman op aandringen van Nintendo zou worden uitgebracht voor de 3DS. Is dit plaatje een teken dat Saito daar daadwerkelijk mee bezig is? Of heeft hij uit verveling een kerstmuts op zijn creatie geplakt? Of is het een screenshot uit de zeldzame Christmas Edition van Seaman? De vele valse geruchten hebben mij achterdochtig gemaakt, maar als dit echt een plaatje is uit Seaman 3D dan is het natuurlijk wel leuk dat je virtuele vissen nu ook kerstmis kunnen vieren.

[g.forum]

Lees ook:Koreaanse wetenschappers kweken Seaman in het echt
Lees ook:Yoot Saito is misschien bezig met Seaman DS
Lees ook:Wie durft er nog te hopen op Seaman voor de 3DS?
Lees ook:Seaman 2 aangekondigd voor Playstation 2
Lees ook:Seaman 2 site geopend

4 reacties op “Bewijst deze Kerstman-Seaman dat de 3DS-versie echt bestaat?

  1. Naam

    Kerstrelease? :P

      /   Beantwoorden  / 
  2. SISO

    The hell am I looking at xD

      /   Beantwoorden  / 
    1. Erik

      Uh ja, dat had ik even uit moeten leggen. Seaman is een aquarium-simulator met pratende vissen. Op de Dreamcast werd het spel geleverd met een microfoon waardoor spelers via stemherkenning echte (zij het beperkte) gesprekken konden voeren met hun vissen.
      .
      Waar je naar kijkt is een van die vissen, maar dan in kerstkleuren en met muts + baard. Ik hoop heel erg dat het een screenshot is uit een toekomstige 3DS-versie.

        /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.