Geweldig! Banjo Kazooie 3 in aantocht

Volgens het tijdschrift Game Informer is Rare momenteel hard aan het werk met een nieuwe Banjo Kazooie game voor de Xbox360. Wat een eh… fantastisch nieuws.

Al eerder kwam datzelfde Game Informer met de primeur dat Rare een spel genaamd Viva Pinata in ontwikkeling zou hebben. En sinds dat bleek te kloppen is de geloofwaardigheid van het tijdschrift met minstens drie punten gestegen. De kans is zodoende groot dat ook dit gerucht wel zal kloppen. Xbox360 bezitters kunnen zich nu dus verheugen op Banjo Threeie. Die titel klinkt misschien een beetje vreemd, maar het tweede deel uit de serie heette destijds Banjo Tooie, vandaar.

Maar goed, echt… uhm… te gek. Dus. Ik kan nauwelijks wachten…
NAUWELIJKS WACHTEN TOT DE DAG DAT DE WERELD VERLOST WORDT VAN BANJO EN KAZOOIE!!!!! Aaack! Sorry lezers, het spijt me heus, maar ik kan hier niet net doen alsof ik blij word van dit nieuws. Ik heb het geprobeerd, maar het gaat niet! Er moet me nu toch echt iets van het hart!

Jarenlang heb ik geleefd met een verschrikkelijk geheim. Een geheim dat ik met niemand anders kon delen. Ik zou ervoor verstoten worden. Binnen de Nintendo-community is het absoluut not done om Banjo Kazooie geen goed spel te vinden. Het heeft in de loop der tijd een soort heilige status ontwikkeld, en er lopen zelfs mensen rond die beweren dat het beter dan Mario is.

Maar ik vond het niet leuk! Ik kan het nu niet langer meer voor me houden, wat een rotspel! Het begint onschuldig genoeg als een lollige Mario kloon. Maar al heel snel worden de levels groter en saaier, de hoeveelheid troep die je moet verzamelen neemt alsmaar toe, en op hele flauwe manieren wordt het je steeds moeilijker gemaakt. Uiteindelijk begint het spel je dan om de haverklap ook nog lastig te vallen met de meest onmogelijke minigames die niks meer met platformen te maken hebben, maar die je wel moet halen. (Als ik alleen al terugdenk aan het spelletje waarin je als een krokodil rode yumblies en gele grumblies moest opeten breekt het angstzweet me weer uit, wat een nachtmerrie!).

En het ergste van alles is nog wel… dat het zo vreselijk verslavend is! Ik wilde het niet spelen, maar ik kon niet meer stoppen. Het spel was als een slechte gewoonte. Ik vond het niet leuk, maar ik kon mezelf er ook niet toe zetten om de cartridge uit mijn Nintendo64 te halen. Ik moest en zou het einde halen. Ik heb nog nooit eerder zoiets meegemaakt, en daarna gelukkig ook nooit meer. Toen ik Gruntilda eenmaal had verslagen slaakte ik een zucht van verlichting, heb de cartridge zorgvuldig opgeborgen en hem daarna nooit meer aangeraakt.

Een paar miljoen mensen zijn het op dit moment niet met me eens, maar ik waarschuw Xbox360 eigenaren bij deze alvast: alleen kopen op eigen risico!

Zie ook:
- Het nieuwe speeltje van Rare, Viva Pinata
- Rockstar Ping Pong wordt budget-titel (vanaf 26 mei verkrijgbaar)
- Wie er als eerste 10 miljoen verkoopt wordt de grootste
- Gratis Sony muziek op Xbox Live
- Over de neuzen in Brothers In Arms 3

Lees ook:Binnenkort meer Banjo Kazooie info
Lees ook:Originele Banjo Kazooie naar XBLA + Nuts & Bolts trailer
Lees ook:Banjo Kazooie 4 trailer, de nachtmerrie duurt voort
Lees ook:Toch een leesbaardheids-patch voor Banjo Bazooie
Lees ook:Banjo Kazooie: Nuts & Bolts boxart, nu met vierkante neus

7 reacties op “Geweldig! Banjo Kazooie 3 in aantocht

  1. max

    eeeeeuuuuuh

      /   Beantwoorden  / 
  2. viktor

    je bent idd gek erik:P ik heb banjo tooie en o wat is dat een super vet spel!11 beter dan mario 64!!!!!! banjo kazooie heb ik ook maar is een beetje lelijk en niet egt leuk maar tooie is eg geweldig!! gewoon een grappig verhaal leuke filmpjes vette minigames en dat grunty land is egt vet!! en multyplayer alle minigames doen is ook super!!! voor het eerst ben ik het totaal niet met je eens erik!!!!!! en ik baal egt dat banjo treeie naaar de xbox 360 gaat en niet naar de wii en iedereen die em koopt en zegt dat de wii alleen maar kleuter spelletjes heeft lag ik enorm uitt!!!!!!!

      /   Beantwoorden  / 
  3. mumu

    banjo kazooie zag er bij de release beter uit dan mario. En was op een paar punten verbeterd en deed tevens, ogenschijnlijk, nergens onder van mario.

    Reden om te spelen dus.

    Naderhand blijkt dat het mario-niveau nét niet gehaald wordt, maar het is wel een aardig spel. Goeie muziek ook.

    Banjo Tooie nooit gedaan, leek me teveel van hetzelfde en… slecht (oninteressant).

      /   Beantwoorden  / 
  4. Vincent

    banjo kazooie is beter dawn mario … dat is een feit jammer dat niet veel mensen het spel echt geprobeert hebben maar ik werd er verliefd op, dus kawn ook niet wachten op het 3de deel

      /   Beantwoorden  / 
  5. Hazza

    neeeeeeeeeeee! Ik hou van alle Banjo spellen! Waarom moet het nou weer op die halfmislukte xbox uitkomen en niet op de wii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!????????

      /   Beantwoorden  / 
  6. Maaike

    wat een geluk dat wij wel een xbox hebben :P kan niet wachten tot Banjo Threeie uitkomt! wat een geweldig spel is dat zeg!

      /   Beantwoorden  / 
  7. Pim

    Toen ik 6 jaar was kreeg ik voor mijn verjaardag de Nintendo 64, en het eerste spel was Mario 64. Wat een geweldig spel, en elke keer als ik dat spel weer speel, dan flitst mijn leven in een paar seconden weer voorbij.

    Een jaar later kwam mijn moeder (die ook verslaaft was aan de N64), nadat we Mario 64 samen hadden uitgespeeld met Banjo-Kazooie. Eerst vond ik het geen leuk spel, maar omdat mijn moeder er zo’n plezier van had begon ik het ook te spelen. En mijn tweede spel voor de N64 was wéér ge-wel-dig! Elk jaar ga ik weer eens Banjo-Kazooie spelen, en dan flitst mijn leven ook weer voorbij, maar nu is het nóg sterker. Daarna kregen we, in mijn ogen, wéér een goed spel: Donkey Kong 64. Maar op dit moment is en blijft voor mij Banjo Kazooie het beste spel wat ik ooit in mijn leven zal hebben gespeeld, omdat ik er gewoon mee ben opgegroeid.

    Banjo-Tooie vind ik opzich een beter spel dan Banjo-Kazooie maar op 2 punten blijf ik Banjo-Kazooie een beter spel vinden:

    - Zoals ik al zei ben ik met Banjo-Kazooie opgegroeid
    - Toen ik op de helft van het spel Banjo-Tooie was kregen wij als de GameCube.
    - Banjo Tooie was, toen ik geloof ik 8 was, een nog té moeilijk spel voor mij dus echt uitspelen was er nooit van gekomen, en nu nog niet:S

    Banjo-Kazooie een té gek spel dus. Jammer dat het derde deel van de Banjo serie niet ook op de Wii komt wat wel te verwachten viel, de eerste 2 series kwamen alleen uit op de N64 en de derde serie komt uit op de XBox360, wat erg raar is. Want je zou toch verwachten dat je vaak met je consoleseries doorgaat, wat ik ook doe. Ik ben opgegroeid met een N64, daarna heb ik gelijk de NGC gekocht en ik heb nu de Wii. Nooit aan gedacht om een XBox te kopen.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.