Gratis Sony muziek op Xbox Live

Waarom ze dit niet via de ambitieuze online service van de Playstation 3 laten lopen is me een raadsel, maar feit is dat Epic Records (een onderdeel van SONY BMG MUSIC ENTERTAINMENT een deal heeft gesloten met Microsoft om "beginnende" artiesten te promoten via Xbox Live. Dit zal gebeuren via gratis te downloaden muziek en music videos.
In de loop van het jaar zal het samenwerkingsverband van start gaan, en gaat Epic 12 up-and-coming artiesten aan het Xbox Live publiek voorstellen. De eerste zangeres die hiervan gaat profiteren is Natasha Bedingfield. Daar had ik inderdaad nog nooit van gehoord.

"Ons doel is altijd geweest om van Xbox Live een ‘cutting-edge entertainment experience’ te maken," aldus Microsoft’s Peter Moore. "Deze overeenkomst met Epic Records voorziet onze leden van exclusief artistiek materiaal, rechtstreeks van de bron. Met het Artist of the Month programma geven we muziekliefhebbende gamers precies wat ze willen. Gloednieuwe exclusieve music videos, die snel en gratis gedownload kunnen worden."

Daar kan ik weinig tegenin brengen. Niemand zal hier over klagen. Het is gratis en het is extra. Wie geen belangstelling heeft hoeft er ook geen last van te hebben. En voor wie wel interesse heeft is het mooi meegenomen. Doe zo voort Microsoft.

Bron: Next Gen

Zie ook:
- Het nieuwe speeltje van Rare, Viva Pinata
- Dit jaar de miljoenste HDTV in Nederland
- Kijken naar games op Xbox TV
- Rockstar Games Presents Table Tennis

Lees ook:Eindelijk! Xbox Live/MSN Messenger integratie komt eraan
Lees ook:Microsoft: Xbox Live heeft geen concurrentie
Lees ook:Highscores op Xbox live gewist, Microsoft zwijgt
Lees ook:Gratis Undertow voor iedereen
Lees ook:Xbox360 wordt verkocht met enorme verliezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.