Bekijk hier de eerste Engelse Yakuza (PS2) trailer

Nou ja, Engels in de zin dat de promotiekreten (For Centuries, Bound By Blood, Outside The Law) zijn vertaald. De gesproken tekst is hier nog wel Japans. De meeste mensen hopen dat het spel ondertiteld zal worden, maar er zijn hardnekkige geruchten dat Sega de hele boel laat nasynchroniseren.
Yakuza dus. Sega’s antwoord op GTA. Veel nadruk op het vechten, een bloederig en volwassen verhaal. Kan mooi worden, alleen het stoort me mateloos dat dit de zoveelste trailer is die volledig is opgevuld met beelden uit de cutscenes. Maar altijd als ik daar over zeur reageren er bezoekers dat ik niet zo moet zeuren. Dus in plaats daarvan plaats ik hieronder, waarschijnlijk grotendeels voor mijn eigen plezier, een halve minuut echte ingame beelden. Het is even schrikken, maar geloof me, dit geeft een veel beter beeld van wat je straks te wachten staat.

En dat ziet er trouwens verrassend old-school uit. Bij deze beelden moest ik eerder denken aan briljante beat ‘em ups als Double Dragon, Final Fight of, misschien toepasselijker, Streets Of Rage, dan aan Grand Theft Auto. En dat mag Sega gerust als een compliment opvatten, want ik ben niet bepaald een fan van de gameplay in GTA.

Bron: IGN

Zie ook:
- Bekijk hier de gloednieuwe God Of War II trailer
- Tim Rogers over Okami
- Guitar Hero 2, sneller, beter, harder, groter, mooier
- Yakuza (denk: GTA in Japan) komt naar Europa

Lees ook:Wat vindt de yakuza van Yakuza 3?
Lees ook:Nieuwe beat ´em up voor Sega Mega Drive aangekondigd
Lees ook:U.F.O.’s en hanggliders in Yakuza 3
Lees ook:Fraaie Yakuza 3 screenshots en trailer
Lees ook:Banjo Kazooie doen mee aan Xbox-versie Sega All-Stars Racing

2 reacties op “Bekijk hier de eerste Engelse Yakuza (PS2) trailer

  1. Afello

    Joh, zelfs ik als verdoemd Nintyfanboy ben gek op de GTA reeks. Maar dit lijkt mij ook geweldig… na GTA San Andreas hoopte ik dat de volgende zich in Japan zou afspelen… in uiteraard het grimmige wereldje van de Yakuza. Maar dat is niet meer nodig, Sega volvult deze wens. Enkel zal ik dus ergens een PS2 vandaan moeten toveren :S
    By the way, LOL, dat fonteintje ;)

      /   Beantwoorden  / 
  2. erik

    Dat fonteintje is inderdaad heel gaaf. :D Meer van dat soort dingen graag!

    Ik vind vooral het idee van GTA leuk. Ik had me er vooraf heel erg op verheugd, en ik vind die enorme vrijheid ook nog steeds fascinerend. Maar tegelijkertijd zijn de controls akelig stroef, en ik werd het echt zat dat je na iedere mislukte missie (vooral de race-missies) eerst weer helemaal zelf terug moet gaan naar het beginpunt voordat je overnieuw kunt beginnen. Ik snap die keuze wel van de makers, maar ze hadden toch op z’n minst optioneel kunnen aanbieden dat je een makkelijke “restart” kunt maken. Als een missie nu drie keer niet lukte dan was ik het eigenlijk alweer zat en ging ik gewoon voor de lol wat rondlopen en auto’s stelen. ;) Ik kan nu al niet wachten op een GTA in de toekomst die helemaal geen missies meer heeft en die je gewoon beloond voor zelf op onderzoek gaan. Nog meer vrijheid dus. :D

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.