U.F.O.’s en hanggliders in Yakuza 3


Ja, Yakuza 3 inderdaad. Dat spel dat zich niet in hedendaags Japan afspeelt zoals Yakuza 1 en 2, maar in het jaar 1605. Afgaande op de nieuwste trailer neemt Sega de Japanse geschiedenis ongeveer net zo serieus als ontwikkelaar Game Republic deed in Genji 2. Vlak nadat hij toekijkt hoe een koe wordt ontvoerd door een U.F.O. is hoofdrolspeler Kazuma Kiryuu te zien terwijl met een bamboe-hangglider door de lucht zweeft. Maar ondertussen! Wat een fantastische trailer! Levensechte gezichten (die ogen!), gigantische veldslagen, honderden soldaten en een oude man die een zwaard kan tegenhouden met twee vingers. Het spel stond nog niet echt op mijn radar, maar vanaf nu ga ik Yakuza 3 toch maar wat aandachtiger volgen. (Hey, wie weet kom ik er nu zelfs toe om Yakuza 1 eindelijk eens te spelen).

Nog meer zien? Op de officiële site staat een extended version (zeven minuten) van deze trailer. Zoek in het flash-menu tot je ergens rechtsonder "movie" ziet staan.

Bron: Gamersyde

Zie ook:
- Trailer: Sky Diving voor Playstation 3
- Hou je vast, nieuwste trailer Devil May Cry 4

Lees ook:Fraaie Yakuza 3 screenshots en trailer
Lees ook:Wat vindt de yakuza van Yakuza 3?
Lees ook:Het Pokémon Dagboek dag 73: De held op sokken
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 160
Lees ook:Bekijk hier de eerste Engelse Yakuza (PS2) trailer

Eén reactie op “U.F.O.’s en hanggliders in Yakuza 3

  1. Bou

    ook cool om te zien dat de voice actors op de characters in het spel lijken, of andersom natuurlijk. Ziet er erg cool uit, maar je ziet maar heel weinig van die rare zooi zoals ufo’s enzo, het grootste gedeelte lijkt me toch wel historisch correct.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.