Stunten met speelgoedautootjes in VR-spel Tiny Trax

Kijken op YouTube
Leuk idee: een virtual reality racespel met radiografisch bestuurbare autootjes. Je zit dus niet zelf in een virtuele auto, maar bekijkt de actie van bovenaf. Alsof je een speelgoedbaan in je kamer hebt gebouwd. Met de VR-bril op je hoofd kun je de autootjes volgen langs onmogelijke loopings, kurketrekkers, verticale banen en andere trucjes die in het echt nooit zouden lukken.

Tiny Trax is het nieuwe spel van FuturLab, de studio achter de toffe shoot’em ups Velocity en Velocity 2X. Dit is hun eerste virtual reality spel (en sowieso hun eerste 3D spel), maar het ziet er al meteen leuk uit. Gevarieerde banen, mooie landschappen en autootjes die geloofwaardig door de bochten driften. Erg veelbelovend, als je het mij vraagt.

Tiny Trax is voorlopig alleen aangekondigd voor PlayStation VR.

Neo-games.blog forum

Lees ook:Light Trax/Dot Stream-kloon in Dead Space Ignition
Lees ook:Trailer: shoot’em up Velocity 2X voor Vita & PS4
Lees ook:Trackmania Turbo krijgt gratis VR-update
Lees ook:Art Style: Light Trax uit in Amerika, bekijk de eerste drie banen
Lees ook:Nintendo “onderzoekt de mogelijkheden” van VR

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.