Het begint op een trein – bekijk het eerste half uur van de FF XIII-demo

De eerste speelbare demo van Final Fantasy XIII kwam deze week uit in Japan (als bonus bij de Blu Ray-versie van Square-Enix’s Advent Children-film). Voor iedereen die geen zin heeft om dat allemaal te importeren heeft één Japanse gebruiker het eerste half uur van de demo op YouTube gezet. En hoe begint een spel dat al zoveel jaar in ontwikkeling is en keer op keer wordt uitgesteld? Uiteindelijk toch gewoon als een role playing spelletje. Als de full motion video eenmaal voorbij is staan de twee helden meteen tegenover een eindbaas, en daarna volgt een hele serie gewone gevechten. De overgang van rondloop-stand naar vecht-stand is minimaal en de graphics zien er verschrikkelijk goed uit. Nu maar hopen dat Final Fantasy XIII nog voor 2011 uitkomt in Europa.

[games.blog forum]

Lees ook:Acht nieuwe Final Fantasy III screenshots
Lees ook:Final Fantasy Agito XIII ook naar PSP
Lees ook:Artwork en en stills uit Final Fantasy XIII trailer
Lees ook:Nieuwe Final Fantasy XIII/Final Fantasy Versus XIII scan
Lees ook:Speelbare Final Fantasxy XIII demo bij Blu-ray release Advent Children

2 reacties op “Het begint op een trein – bekijk het eerste half uur van de FF XIII-demo

  1. Berend Jan

    pffffftttt spellen waar je 70 uur in moet steken zijn zo 1999…

      /   Beantwoorden  / 
  2. Erik

    Ik denk dat je daar best eens gelijk in zou kunnen krijgen, maar niet in de zin dat het publiek zulke spellen zat is (er zijn genoeg mensen die ongeduldig op FFXIII zitten te wachten). Ik kan me alleen niet voorstellen dat er in de toekomst nog erg veel spellen gemaakt worden waar vijf of zes jaar werk in zit. Hoeveel exemplaren moet Squeenix hier wel niet van verkopen om winst te draaien?

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.