Kijk dit: Thatgamecompany’s Journey in beweging


Eindelijk bewegend beeld van Journey, het ambitieuze nieuwe project van Thatgamecompany (fl0w, Flower). Eerder omschreef ontwerper Jenova Chen het spel als een ontdekkingsreis. Je wordt wakker in een uitgestrekte woestijn waar mysterieuze ruïnes boven het dynamisch geanimeerde zand uitsteken. Omdat het spel je niet presenteert met een duidelijk doel ga je zelf maar op ontdekkingstocht, waarbij je langzaam ontdekt wat er met de oorspronkelijke bewoners is gebeurd.

De grote gimmick is dat Journey ook een online spel is. Tijdens je wandelingen door de woestijn kan het zomaar gebeuren dat je andere ontdekkingsreizigers tegenkomt. Er zijn geen geschreven teksten of voicechat, maar Thatgamecompany belooft dat twee spelers op andere manieren met elkaar kunnen communiceren. Sterker nog, dat is het centrale thema waar alles in Journey om draait:

“Journey’s innovative approach to online play encourages players to explore this environment with strangers who cross their path from time to time. By traveling together, they can re-shape the experience – creating authentic moments they will remember and discuss with others.”


Kijken op YouTube


Kijken op YouTube

[g.forum]

Lees ook:Kijk dit: nieuwe beelden van thatgamecompany’s Journey
Lees ook:Nog een rondleiding door de woestijnen van Journey
Lees ook:Kijk dit: nieuwe trailer thatgamecompany’s Journey
Lees ook:Nieuwe spelbeelden ThatGameCompany’s Sky
Lees ook:Thatgamecompany (fl0w, Flower) kondigt een nieuw spel aan: Journey

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.