Nog een rondleiding door de woestijnen van Journey


Nog meer beeld van Thatgamecompany’s Journey. Kellee Santiago blijft in het interview maar benadrukken hoe speciaal de ontmoetingen met andere spelers worden. Alsof dát is wat Journey een bijzonder spel maakt. Misschien is dat ook wel zo (nog niemand buiten Thatgamecompany heeft zo’n ontmoeting meegemaakt en het is onduidelijk wat er precies gebeurt), maar het oogt nu allemaal al zo mooi. Die uitgestrekte woestijn met levende vlaggen en ruïnes die haast smeken om verkend te worden. Zelfs als singleplayer avontuur zonder unieke online stand zou ik Journey blind downloaden. De manier waarop het poppetje halverwege de video van een heuvel glijdt en diepe sporen achterlaat in het zand ziet er minstens even bevredigend uit als ronddwarrelen op de wind in Flower. Thatgamecompany kennende wordt het ook allemaal gepresenteerd zonder ellenlange tutorials en ongevraagde hints voor iedere puzzel. Eindelijk weer eens ouderwets op avontuur om alles zelf uit te vinden. Heerlijk! “Sometime in 2011” kan niet snel genoeg komen.

[g.forum]

Lees ook:Kijk dit: nieuwe trailer thatgamecompany’s Journey
Lees ook:Thatgamecompany (fl0w, Flower) kondigt een nieuw spel aan: Journey
Lees ook:Kijk dit: Thatgamecompany’s Journey in beweging
Lees ook:Nieuwe spelbeelden ThatGameCompany’s Sky
Lees ook:Kijk dit: nieuwe beelden van thatgamecompany’s Journey

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.