De rustige kant van zombiespel State of Decay


De vorige trailer van State of Decay was één en al actie. Een flitsende montage van achtervolgingen, verrassingsaanvallen en exploderende zombies. Een beetje misleidend dus, want volgens het bijbehorende persbericht wilde State of Decay juist géén standaard schietspel zijn.

Deze nieuwe trailer is precies het tegenovergestelde: een droog gameplayfilmpje over het aanleggen van een moestuin. Het speelt zich af in een paradijselijke omgeving, op een mooie zomerdag met kalmerend gitaargetokkel op de achtergrond. Zonder persbericht zou je denken dat je kijkt naar de aankondiging van een nieuw spel in de Harvest Moon-serie.

Ik wil ontwikkelaar Undead Labs natuurlijk niet vertellen hoe ze hun werk moeten doen, maar een trailer die beide kanten van State of Decay laat zien zou nu goed van pas komen. Het spel zelf klinkt namelijk nog steeds veelbelovend: een overlevingstocht door een open wereld waarin de meeste mensen zijn veranderd in zombies. Spelers kunnen inderdaad nederzettingen bouwen en moestuinen aanleggen, maar zo kalmerend als in deze trailer zal dat nooit zijn. Het zombiegevaar ligt immers altijd op de loer.

State of Decay staat gepland voor pc en Xbox 360.

http://youtu.be/87ycetF_x5Q

Kijken op YouTube

[g.forum]

Lees ook:Overleven na de zombie-apocalypse in horrorspel State of Decay
Lees ook:Dead Rising 3 aangekondigd voor de Xbox One
Lees ook:Nieuwe trailer zombiespel Days Gone
Lees ook:Zombies buiten de deur houden in Dead Block voor PSN, XBLA & pc
Lees ook:De vrolijke zombies van Sunset Overdrive

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.