Nieuwe trailer zombiespel Days Gone

Kijken op YouTube
Uh… waar zijn alle zombies gebleven? Days Gone maakte vorig jaar indruk met honderden zombies die de held als een kolkende mensenmassa achtervolgden, maar ze blijven in deze nieuwe trailer beperkt tot één korte scene waarin een veel kleiner groepje zombies een paar vijanden wegjaagt. Wat overblijft is een vrij standaard sluipspel. Valstrikken zetten, wegduiken tussen het hoge gras, vijanden afleiden door stenen te gooien… het komt allemaal wel erg bekend voor. Laten we hopen dat Days Gone een sterk verhaal vertelt, anders vrees ik dat de meeste spelers liever blijven wachten op The Last of Us 2.

Neo-games.blog forum

Lees ook:Minecraft met meer zombies = 7 Days To Die
Lees ook:Zombies buiten de deur houden in Dead Block voor PSN, XBLA & pc
Lees ook:Nieuwe scan met screenshots Kingdom Hearts: 358/2 Days
Lees ook:Kijk dit: een horrorspel met maar één monster
Lees ook:Nieuwe screenshots Resident Evil: Umbrella Chronicles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.