Dead Rising 3 aangekondigd voor de Xbox One


Hier is Dead Rising 3, een spel dat Capcom vandaag aankondigde voor de Xbox One. Het ziet er prima uit en het wordt vast erg spannend, maar misschien moet de gamesindustrie binnenkort toch eens om tafel gaan zitten om te praten over al die identieke zombiespellen. Nu Capcom het winkelcentrum uit DR1 & 2 heeft ingeruild voor een post-apocalyptische open wereld wordt het wel erg lastig om Dead Rising nog te onderscheiden van The Last of Us, ZombiU, State of Decay, Dead Island, Dying Light, Resident Evil, DayZ, The Walking Dead Surival Instinct, 7 Days To Die, Outlast en alle andere zombieshooters die ik misschien nog vergeet. Al die spellen hebben natuurlijk wel hun eigen invalshoek (in het geval van Dead Rising 3: zoveel mogelijk zombies tegelijk in beeld brengen), maar een beetje meer variatie zou geen kwaad kunnen. Stiekem hoop ik dat er ergens in de open wereld van DR3 nog steeds een winkelcentrum is waar spelers zombies te lijf kunnen gaan met een grasmaaier.

Kijken op YouTube

[g.forum]

Lees ook:Remasters van Dead Rising 1, 2 & Off The Record komen volgende maand
Lees ook:Een elandkop, twee kettingzagen en een roeispaan in nieuwe Dead Rising 2 trailer
Lees ook:Gametrailers bespreekt Dead Rising voor de Wii
Lees ook:Dead Rising wordt overgezet naar Wii
Lees ook:Zo zien 7000 on-screen zombies eruit in Dead Rising 2

3 reacties op “Dead Rising 3 aangekondigd voor de Xbox One

 1. Gulzt

  Inderdaad zeg, overkill.

    /   Beantwoorden  / 
 2. Wormpaul

  Zo jammer, ik heb deel 2 met extreem veel liefde gespeeld (en wat een moeilijk spel overigens, echt een uitdaging) en vooral de besloten setting vond ik heerlijk. (los van de iets wat matige looplijnen soms)
  .
  Van wat ik in `t filmpje zag kon ik toch een stuk minder warm worden, had hoge verwachtingen van dit spel (misschien wel 1 van de redenen om voor X-Box te gaan eventueel) maar vooralsnog voel ik weinig liefde voor dit derde deel…
  .
  Eerst maar de reviews afwachten maar waarom besluiten ontwikkelaars toch altijd zoveel op elkaar lijkende shit te maken :(

    /   Beantwoorden  / 
 3. Wormpaul

  En wat me bij 2e keer kijken van het filmpje pas echt opviel;
  .
  Wat zijn de animaties weer slecht in het spel, hoopte zo dat met de volgende generatie dit probleem aangepakt zou worden maar puur op de beelden afgaand tot zover gezien blijven de anminaties vooralsnog weer vreselijk achter bij de grote werelden & graphics van de komende jaren.
  .
  Zonde :(

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.