Powerplay-demonstratie in nieuwe Split/Second video


Nieuwe video op Eurogamer. Producer Nick Baynes legt nog maar eens uit hoe je in zijn racespel Split/Second powerplay-energie verzamelt om delen van de baan op te blazen. Dat wisten we al, maar het blijft er vet uitzien. Het is jammer dat je bij de allergrootste explosies uit de race wordt gehaald voor een korte cutscene, maar dat hou je toch met die next-gen arcaderacers. De kids zouden het niet anders meer willen. Ik hoop vooral dat het spel zijn naam waarmaakt. Niet alleen spektakel, maar explosies die tot op de split seconde nauwkeurig geactiveerd kunnen worden. Om jezelf bijvoorbeeld een speedboost te geven door vlak achter je rug een benzinestation op te blazen. Met zulke grappen wordt het pas echt interessant om flink te experimenteren in Split/Second.


Directe Link

[g.forum]

Lees ook:Nieuwe gameplaymontage Split/Second
Lees ook:Een God of War Collection voor nieuwkomers
Lees ook:Eerste trailer Xenoblade
Lees ook:Nieuw: een potje Snake spelen op YouTube
Lees ook:Split/Second, nog meer filmpjes van explosies en instortende gebouwen

3 reacties op “Powerplay-demonstratie in nieuwe Split/Second video

  1. Kikujiro

    Wel geinig dat de gehele interface (snelheid, positie e.d.) achter de auto ‘hangt’. Dit lijkt me wel een aardige vondst eigenlijk, maar toch eerste even uitproberen zodra de game klaar is. Lijkt me vooralsnog erg praktisch.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Erik

    Heh, en ik zat net te denken dat ik dat eigenlijk een beetje jammer vond. ;) Natuurlijk heb ik het nog niet geprobeerd (misschien blijkt het inderdaad heel practisch) maar voorlopig lijkt een vaste plek op het scherm voor zulke cijfers me overzichtelijker. We zullen zien hoe het overkomt tijdens het spelen.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Kikujiro

      Misschien kun je kiezen (lijkt me wel). Mij lijkt het wel interessant om eens te proberen. Voordeel is wel dat jouw ogen op de actie gericht blijven als je jouw positie wilt checken.

        /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.