Eerste trailer Xenoblade


Weinig concrete gameplay in deze trailer van Xenoblade (Hironobu Sakaguchi’s nieuwe RPG voor de Wii), maar al wel een hoop spektakel. De eerste helft van het filmpje toont een gevecht tussen de twee goden op wiens lichamen de rest van het spel zich zal afspelen. Na ongeveer een minuut zoomt de camera in en zien we de mensheid oorlog voeren op één van de goden. Veel explosies, grote robots en massale veldslagen zoals we die op de Wii nog niet vaak hebben meegemaakt. Als het spel dit echt allemaal kan waarmaken (de beelden zien er niet pre-rendered uit, dat is alvast veelbelovend) kan Xenoblade weleens een aangename verrassing worden voor Wii-bezitters die snakken naar een “hardcore” avonturenspel.

[g.forum]

Lees ook:Eerste screenshots Wii-RPG Xenoblade
Lees ook:Kijken: nieuwe trailer Xenoblade (Wii)
Lees ook:Nintendo brengt Xenoblade Chronicles zelf naar Europa
Lees ook:Honderdduizenden robots – Gundam Musou trailers
Lees ook:Zelda-team krijgt hulp van Xenoblade Chronicles X-ontwikkelaars

4 reacties op “Eerste trailer Xenoblade

  1. Berend Jan

    zo aan het einde van zijn leven beginnen de ontwikkelaars te snappen wat je WEL met de wii kan in plaats van suffe wiebbelspellen maken.
    Monster Hunter, Xeno blade, red steel 2 en dan ook nog de Nintendo knallers. Voor het 1 na laatste jaar van de Wii gooien ze er nog indrukwekkende spellen uit die ook de hardcore spelers wel kunnen bekoren…

      /   Beantwoorden  / 
  2. Erik

    Ik denk dat ze het al eerder snapten, maar dat het gewoon tijd kost om spellen als Monster Hunter Tri en Xenoblade te ontwikkelen. Maar het voelt inderdaad als een soort plotselinge omslag. :D Ik heb mijn Wii de laatste tijd eigenlijk alleen gebruikt voor downloadbare spelletjes. Ik heb wel zin om weer eens een nieuw schijfje in die blauwe gleuf te stoppen.

      /   Beantwoorden  / 
  3. simon

    heb mijn wii 2 jaar geleden geruild voor een ps3. nog geen moment spijt van gehad, ook niet bij dit filmpje,.. of ja toch, metroid M zag er heel fijn uit. over fijne dingen gesproken/getypt,.. hebben jullie de echte trailer al gezien van SUPER!!! street fighter al gezien?

      /   Beantwoorden  / 
    1. Erik

      Wacht maar tot Bit.Trip RUNNER, Super Meat Boy en Cave Story uitkomen. Dan zou je wensen dat je die Wii nog had. ;)

        /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.