Nieuwe screenshots Test Drive Unlimited

Nieuwe screenshots van één van de meest intrigerende spellen die tot nu toe voor de Xbox360 zijn aangekondigd. Test Drive is opzich een serie die al heel lang bestaat, er zijn al bijna 60 verschillende versies van verschenen. Maar Test Drive Unlimited pakt de zaken totaal anders aan dan welke racegame ook. Als het concept aanslaat zou dit spel kunnen uitgroeien tot de World of Warcraft onder de racegames.

Het complete spel speelt zich af op het eiland Oahu (Hawaii), dat in deze spelversie perfect is nagemaakt. Ieder gebouw, iedere snelweg, ja zelfs ieder verkeersbord dat op Oahu aanwezig is zit ook in het spel. Dat is opzich al behoorlijk indrukwekkend. Maar het spel komt pas echt tot leven zodra je het gaat spelen op Xbox Live.

Dan woon je namelijk samen met honderden andere TDU-spelers op hetzelfde eiland, en vanaf dat moment kan iedere speler zogenaamde "events" organiseren. Stippel een leuke route uit over het eiland, bepaal uit hoeveel laps die race moet bestaan, en stel een zeldzame wagen uit je garage beschikbaar als prijs om andere spelers naar de door jou georganiseerde race te lokken.


Het is alsof de makers van het spel de basiselementen voor een geweldige race-game beschikbaar stellen, en het is vervolgens aan de online-community om er wat moois van te maken. Iets wat ook zeker zal gebeuren. De meeste van de zelfbedachte races zullen al snel weer vergeten worden. Maar de echt goede parcours kunnen uitgroeien tot ware klassiekers. Evenementen die wekelijks terug blijven keren en die iedereen een keer meegemaakt wil hebben.

Je zou denken dat er aan het race-genre niet zoveel toe te voegen of te veranderen is, maar het ziet er naar uit dat Test Drive Unlimited toch iets heel bijzonders en unieks aan het worden is. Het spel wordt ontwikkelt door Eden Games, die bekend zijn van games als V-Rally en Need for Speed: Porsche Unleashed. Het moet kortom wel heel gek lopen wil dit geen populaire Xbox Live titel worden.

12 nieuwe screenshots: Xboxyde
Bron: TeamXbox

Zie ook:
- Ninety Nine Nights bevestigd voor Amerika
- Ninety Nine Nights geen briljant meesterwerk?
- Boxart Ninety Nine Nights
- Wie er als eerste 10 miljoen verkoopt wordt de grootste
- PS3 50%, Xbox360 29%, Revolution 21%

Lees ook:Screenshots van Bomberman: Act Zero
Lees ook:Halo 3 komt naar de Xbox360 in maart 2007
Lees ook:Test Drive Unlimited wel fullprice in Europa
Lees ook:Ninety Nine Nights bevestigd voor Amerika
Lees ook:Test Drive Unlimited met bescheiden prijskaartje

2 reacties op “Nieuwe screenshots Test Drive Unlimited

  1. Sunny

    DEZE MOET IK HEBBEN!!!!!!
    Deze screenshots zijn l33t!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.