Test Drive Unlimited met bescheiden prijskaartje


Innovatie hoort beschikbaar te zijn voor iedereen, en niet alleen als privilege voor mensen die zich hoog geprijsde spellen kunnen veroorloven

Mooie woorden vandaag in het persbericht van Atari. Omgerekend hoeven Amerikanen slechts 31 euro ($39.95) te betalen voor Test Drive Unlimited op de Xbox360. Dat is inderdaad niet duur!
In Europa zal het uiteraard wel weer iets duurder worden. Eenzelfde prijs als bij het eveneens voordelige RockStar Table Tennis lijkt waarschijnlijk. Dan hebben we het dus over € 39,99, ironisch genoeg ongeveer de normale prijs voor een nieuw spel in Amerika.

Het addertje onder het gras zijn de nieuwe updates die later voor het spel beschikbaar komen. Het persbericht spreekt over: "…zal de ervaring van de gebruikers zelfs na de lauch blijven verrijken door nieuwe auto’s en gratis muziek aan te bieden ter download."

Betalen voor nieuwe auto’s dus, en een gratis radiostation erbij kado. Ik vind het helemaal niet zo’n gek idee. Betaalde downloads zouden er toch wel gekomen zijn, en zullen er in de toekomst alleen nog maar meer komen. Helemaal bij MMO spellen zoals Test Drive Unlimited. Misschien is een lagere instapprijs wel precies wat er nodig is om meer mensen over de streep te trekken!

Bron: xboxic

Zie ook:
- Drie Colin McRae: DIRT "concept images"
- Nieuwe Trusty Bell screenshots
- Vier nieuwe Trusty Bell: Dream of Chopin screenshots
- MTV Networks via Xbox Live
- Lego Star Wars II trailer
- Wordt Microsoft’s "iPod killer" toch een draagbare Xbox?

Lees ook:Test Drive Unlimited wel fullprice in Europa
Lees ook:Nieuwe screenshots Test Drive Unlimited
Lees ook:Microsoft lanceert Xbox360 Classics label
Lees ook:Beroep: Halo 3 geheim houden
Lees ook:Xbox 360 prijsdaling: €199,95 / €299,95 / €399,95

2 reacties op “Test Drive Unlimited met bescheiden prijskaartje

  1. Yoshi-Fan!

    Het zal wel mooi zijn als ze dit vaker gaan doen. Lage aanschafprijs voor toch een volwaardige game en dan zelf de mogelijkheid hebben ofdat je er nog wat meer geld aan wilt uitgeven.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Maarten

    ik vind het wel een beetje zonden als ze dat doen want dan blijf je maar betalen maar misschien is het dan als je online bent dat je ze dan kan vrijspelen ( ik heb trouwens een TDU site;))http://www.freewebs.com/testdriveunlimited1/index.html

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.