Ninety Nine Nights bevestigd voor Amerika

Ninety-Nine Nights is in de eerste plaats gemaakt om het Japanse publiek te laten warmlopen voor de Xbox360. Het is hack ‘n slash game van overdreven proporties, en het lijkt vooral geïnspireerd te zijn door de in Japan enorm populaire Dynasty Warrior games.

Hierboven wat gameplay beelden (en de intro) van het spel in actie.
Dat plan lijkt tot nu toe nog niet echt te lukken. De Xbox360 is nog niet bepaald een gigantisch succes in Japan. Maar we houden er op z’n minst wel dit veelbelovende spel met prachtige graphics aan over. Die pakt niemand ons meer af. Tegenover de Amerikaans site Team Xbox heeft Microsoft nu ook bevestigd dat N3 naar Amerika komt. Een europese release is volgens ons nu nog maar een kwestie van tijd.

Team Xbox heeft ook nog even mogen spelen met de meest recente demo van het spel, en was erg onder de indruk van wat ze daar zagen.

"Zelfs al speelden we vandaag dezelfde levels als de vorige keer tijdens de Tokyo Game Show, we konden direct merken dat Ninety-Nine Nights grote vooruitgang heeft geboekt. De problemen met de haperende framerate waren helemaal opgelost, wat eigenlijk één van de weinige punten was die ons tijdens de TGS nog stoorden. Visueel gezien is Ninety-Nine Nights in dit stadium oogverblindend mooi. De speciale effecten (geholpen door de Next Gen HD resoluties) zijn verbazingwekkend. Pijlen laten strakke sporen achter in de lucht. En het aantal vijanden tegelijkertijd op het scherm is astronomisch hoog, terwijl er ook nog veel verschillende en gevarieerde soorten vijanden zijn. Simpel gezegd wordt Ninety-Nine Nights gewoon het mooiste spel voor de Xbox360 als hij eenmaal hier uitkomt, wanneer dat dan ook is."

Bron: TeamXbox

Zie ook:
- Ninety Nine Nights geen briljant meesterwerk?
- Boxart Ninety Nine Nights
- Wie er als eerste 10 miljoen verkoopt wordt de grootste
- Iwata: ik weet wat Microsoft fout heeft gedaan
- PS3 50%, Xbox360 29%, Revolution 21%
- Geweldig! Banjo Kazooie 3 in aantocht

Lees ook:Screenshots van Bomberman: Act Zero
Lees ook:Halo 3 komt naar de Xbox360 in maart 2007
Lees ook:Ninety Nine Nights geen briljant meesterwerk?
Lees ook:Famitsu scores deze week:
Lees ook:Boxart Ninety Nine Nights

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.