…en toen waren er acht


Acht officieel bevestigde Wii titels van Ubisoft. Vorige week kregen we er al zeven te horen, toen ook al samen met het gerucht dat er een Prince Of Persia spel voor de Wii aan zat te komen. Vandaag werd dat gerucht bevestigd. Hoewel er angstvallig werd gezwegen over verdere details, wilde een Ubisoft medewerker wel tegen IGN bevestigen dat "een spel gebaseerd op de Prince Of Persia licentie één van de vele spellen is die Ubisoft in ontwikkeling heeft voor de Wii."

Zoals die dingen gaan zijn er inmiddels ook alweer nieuwe geruchten over dait spel. Het komt erop neer dat iemand die iemand kent van iemand heeft gehoord dat dit een remake van "het origineel" wordt. Waarna er nog wat discussie ontstaat over wat in dit geval "hét origineel" is. De oorspronkelijke 2D Prince Of Persia? The Sands Of Time? De complete Ubisoft trilogie? Niemand lijkt het echt zeker te weten.

Het idee van een op de Wii-remote aangepaste remake klinkt niet eens echt onlogisch. Helemaal omdat Ubisoft’s derde PoP spel The Two Thrones duidelijk werd aangekondigd als het laatste deel in de trilogie.

We wachten af. Misschien krijg ik nu toch nog profijt van mijn eigen stommiteit dat ik de Ubisoft trilogie nog steeds niet gespeeld heb. Als allerlaatste gamer anno 2006. Of zo voelt het althans. Maar als dat inhoudt dat de Wii remake straks voor mij wel aanvoelt als een compleet nieuw spel, dan loopt het uiteindelijk toch nog allemaal goed voor me af!

Bron: IGN

Zie ook:
- De zeven Wii launchtitles van Ubisoft
- Tony Hawk’s Downhill Jam video
- Vijf Wii games in Leipzig, twee namen circuleren
- 1UP humor, Kid Icarus naar de Wii
- Twee nieuwe Red Steel screenshots
- Zeven voor de Wii van Ubisoft

Lees ook:Gerucht: gelekte Prince of Persia-screenshot lijkt op Assassin’s Creed
Lees ook:Eerste next-gen Prince of Persia trailer
Lees ook:Nieuwe Prince of Persia naar Xbox 360, PS3, PC
Lees ook:Schattige nieuwe Prince of Persia, speciaal voor Nintendo DS
Lees ook:Lego Prince of Persia reclame

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.