Twee nieuwe Red Steel screenshots


Spel ziet er nog net zo goed uit als voorheen, al hoop ik voor de variatie dat niet alle levels zich in casino’s en hotels afspelen. Dat zal vast ook niet zo zijn, toch? Waarschijnlijk wil Ubisoft de rest van het spel nog niet verklappen, wat opzich een nobel streven is.
Mooie sfeervolle verlichting. Een zachte gloed om alle lichtbronnen heen, erg fraai. Ik weet niet hoe representatief dit plaatje zal zijn voor het uiteindelijke spel, maar het is beslist een mooi effect.

En hier zijn we weer terug in het pachinko-level waar ook de allereerste screenshots zich afspeelden.

Bron: IGN

Zie ook:
- Zeven voor de Wii van Ubisoft
- Nieuwe Red Steel screenshots
- Grootscheepse ondersteuning voor de Wii van Ubisoft
- Bekijk hier de Red Steel trailer
- De laatste Red Steel scans
- Red Steel vergt zelfbeheersing
- Drie nieuwe Red Steel screenshots. Geen bloed?
- "You will say Wow"

Lees ook:De zeven Wii launchtitles van Ubisoft
Lees ook:Het vervolg op Red Steel dat niemand ooit zal spelen
Lees ook:…en toen waren er acht
Lees ook:Nieuwe Red Steel screenshots
Lees ook:In Red Steel 2 eindelijk écht zwaardvechten dankzij MotionPlus

5 reacties op “Twee nieuwe Red Steel screenshots

  1. Oscar Mopperkont

    Iedereen vindt dit spel er goed uitzien, maar ik vind het om eerlijk te zijn wel meevallen. Je ziet wel dat ze het er realistisch willen laten uitzien, maar als mij vertelt werd dat dit spel op de GC gereleased zou worden dan zou ik het ook geloven. Het ziet er allemaal een beetje nep uit vind ik. Waar dat aan ligt kan ik zo niet zeggen, maar er is iets dat gewoon beter kan.

      /   Beantwoorden  / 
  2. erik

    Hm nee, sorry. Ik hoor bij de mensen die het er goed uit vinden zien.

    Als ik naar de personages kijkt dan valt het me juist op dat ze er niet hyperrealistisch uitzien, maar toch nog een beetje cartoonachtig. Dat is imo juist de kracht van de graphics.

    En de gamecube, ja die zou ook een heel eind komen met deze graphics denk ik. Maar daar lig ik niet wakker van. Op de gamecube had ik het ook een mooi spel gevonden. ;)

      /   Beantwoorden  / 
  3. denise

    ik vind het een beetje hoekig allemaal, als je op heteerste gezicht kijk lijkt het niet zo geweldig, maar als je dan goed kijkt :)

      /   Beantwoorden  / 
  4. Yoshi-Fan!

    Als je een 360 op een normale TV aansluit ziet dat er echt niet veel beter uit als deze screens, aangezien de meeste kracht van de 360 wordt gebruikt om die HD-resolutie weer te geven. Er zullen misschien wat meer effecten en details te zien zijn, maar het overgrote deel daarvan valt op een normale TV met een resolutie van 640×480 toch weg.

      /   Beantwoorden  / 
  5. Moonblade

    Voor lichteffecten zoals HDR, animaties en physics maakt het niet uit of een xbox360 game gedraaid wordt op een gewone of HDTV.

    Nu, die logica werkt ook in de andere richting. Als een Wii game aan 480p gedraaid wordt op een HDTV dan ziet het er ook pakken slechter uit dan op een gewone TV. De keerzijde van de medaille.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.