Lego Prince of Persia reclame


Reclamefilmpje voor Lego’s nieuwe dozen met Prince of Persia bouwsets. Wat plastic steentjes te zoeken hebben op games.blog? Hou je vast, dit wordt ingewikkeld. Prince of Persia begon in 1989 als een eenvoudig computerspel. Na een paar succesvolle vervolgspellen door ontwikkelaar Ubisoft werd de serie zo populair dat filmproducent Jerry Bruckheimer besloot er een speelfilm over te maken. De nieuwe Lego-sets zijn gebaseerd op die film – inclusief een schattige plastic Jake Gyllenhaal – en waar iedereen nu op zit te wachten is de logische volgende stap: Traveller’s Tales die aankondigt dat er een Lego-spel wordt gebaseerd op de Prince of Persia-film (Traveller’s Tales maakte eerder Lego-spellen over Star Wars, Indiana Jones, Batman en Harry Potter). Sterker nog, in deze reclame zitten al een paar geanimeerde scenes die er precies uitzien als het gemiddelde Traveller’s Tales-spel. Zie het als een hele vroege preview van de onvermijdelijke Lego Prince of Persia.

[g.forum]

Lees ook:Er komen Prince of Persia LEGO-steentjes
Lees ook:Nieuwe plaatjes Lego Indiana Jones
Lees ook:Officiƫle Lego Batman trailer
Lees ook:Lego Star Wars 18 miljoen keer verkocht
Lees ook:Kijk dit: screenshots van The Lego Movie Videogame

4 reacties op “Lego Prince of Persia reclame

 1. Kars

  Dus Prince of Persia wordt van een game een film, en dan vervolgens weer een game. Ahhh evolutietheorie;)

    /   Beantwoorden  / 
 2. G.Basioh

  LEGO PRINCE OF PERSIA THE MOVIE THE GAME!

    /   Beantwoorden  / 
 3. G.Basioh

  maar die animaties zitte bij elke reclame:)

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.