Suda51′s Heroes, eerste trailer

De site TheWiire (voorheen revolutionreport) heeft de hand weten te leggen op de trailer van Heroes die eigenlijk op de afgelopen E3 getoond had moeten worden. Waarom dat toen niet is doorgegaan weet schijnbaar niemand, maar het lijkt me wel een gemiste kans. De trailer is indrukwekkend!
Al vermoed ik dat dit spel het wel stukken moeilijk zal krijgen dan Killer7, en dat ook nog eens dankzij Killer7. Dat spel werd over vrijwel de hele linie uitzonderlijk slecht ontvangen, terwijl het vanwege de intrigerende graphics vooraf wel ruim voldoende positieve aandacht kreeg. Pas toen het eenmaal uit was draaide iedereen om en begon het grote haten.

(Onterecht trouwens! Wat mij betreft is Killer7 een onbegrepen meesterwerk waar ik in ieder geval erg veel plezier aan beleefde).

En hoewel Heroes volgens ontwerper Suda51 iets totaal anders zal zijn dan Killer7, lijkt deze trailer toch net een Killer9. Dezelfde gestileerde graphics, extreme camerastandpunten, vervreemdende muziek en hetzelfde artistiek verantwoorde geweld. Je kunt inderdaad gerust stellen dat ik me er op verheug.

Het spel wordt in principe ontwikkeld voor de Nintendo Wii. Het hangt van de uitgever af of het daarna ook nog voor andere platforms verschijnt.

"After publishing Killer 7 in North America and Europe, [we received] very many e-mails from fans. So please look forward to Heroes. [It] will be extreme game that no one has seen before. Everyone can be surprised about Heroes…[I] want [the game] to make [a] big piece. So many people can play Heroes, but [it's] a completely new game. Many people can play, but extremely new."

Bron: TheWiire

Zie ook:
- Grasshopper’s "Heroes" voor de Wii
- Scans van Contact, de nieuwe game van Killer7 makers
- Contact komt naar Amerika
- Zie CONTACT in beweging
- Grasshopper maakt op Franz Kafka geïnspireerd spel voor PS3
- Grasshopper heeft het druk (Blood+ voor PS2)
- Killer 7 verkoopcijfers
- Wii lanceer datum koorts

Lees ook:Ben ik nou gek of…
Lees ook:Heel veel Touch Detective plaatjes
Lees ook:Grasshopper’s “Heroes” voor de Wii
Lees ook:Dingen die je wel op de achterkant van de Contact verpakking zult vinden:
Lees ook:Zie CONTACT in beweging

7 reacties op “Suda51′s Heroes, eerste trailer

  1. grape

    mijn,mijn,mijn

      /   Beantwoorden  / 
  2. ntd

    altijd zo jammer aan trailers: altijd een filmpje, nooit ingame beelden!

      /   Beantwoorden  / 
  3. denise

    geweldadig …

      /   Beantwoorden  / 
  4. Benny

    Ik ben al tijden op zoek naar Killer 7, maar kan hem nergens voor een normale prijs vinden. Bij de FRS is hij 40, maar ik wil hem toch wat goedkoper dan dat.

      /   Beantwoorden  / 
  5. erik

    “altijd zo jammer aan trailers: altijd een filmpje, nooit ingame beelden!”

    Ben ik met je eens, maar ik moet wel zeggen dat er bij Killer7 eigenlijk niet zo heel veel onderscheid was tussen ingame en cutscenes… ik kan me best voorstellen dat hier stiekem een paar gameplay stukjes tussen zitten.

    Maar inderdaad, ik zie ook altijd liever gewoon 1 of 2 minuten rechtstreekse gameplay. Dat zegt veel meer over het spel!

    “Ik ben al tijden op zoek naar Killer 7, maar kan hem nergens voor een normale prijs vinden. Bij de FRS is hij 40, maar ik wil hem toch wat goedkoper dan dat.”

    Denk eigenlijk niet dat hij erg veel goedkoper zal worden. Een officiele prijsverlaging kunnen we sowieso wel vergeten, en dit lijkt me ook niet zo’n spel dat winkels destijds massaal ingekocht hadden, en nu tegen bodemprijzen de deur uit doen omdat ze van hun voorraad af willen.

    Je moet net geluk hebben dat één enkele winkelier hem op eigen houtje afprijst denk ik.

    Als je kunt kiezen zou ik overigens gaan voor de Gamecube versie. Daar moet je weliswaar 1x de discs verwisselen halverwege het spel, maar de PS2 versie werd het hele spel door geplaagd door langere laadtijden.

      /   Beantwoorden  / 
  6. Kikujiro

    Lightsabers en een karakter met de naam Sylvia Christel in één game? Weirder kan haast niet…

      /   Beantwoorden  / 
  7. erik

    “Lightsabers en een karakter met de naam Sylvia Christel in één game? Weirder kan haast niet…”

    Bekijk ook dat pistool van Helter Skelter… :p Echt bizar groot!

    *hoopt op net zo’n krankzinnig en ongrijpbaar spel als Killer7

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.