Sega werkt aan een nieuwe 2D Sonic The Hedgehog


Directe Link

Altijd als Sega een nieuwe Sonic aankondigt bereid ik me voor op het ergste, maar wie niet beter wist zou bijna denken dat er deze keer is geluisterd naar de massale kritiek. De nieuwe Sonic The Hedgehog wordt -hou je vast- een tweedimensionaal platformspel met het motto ‘speed returns.’ Zou het dan echt…? Wordt dit de glorieuze terugkeer van de ouderwetse Sonic The Hedgehog? Ik durf nergens meer op te hopen (doodsbang dat Sega over een paar maanden een gimmick onthult die alles weer verpest), maar voorlopig klinkt het als de game waar ik tien jaar op heb gewacht. Sega heeft het over HD graphics, hou dus maar rekening met een release voor PlayStation 3 en Xbox 360.

[games.blog forum]

Lees ook:Een bekend gebit in Next Gen Sonic The Hedgehog
Lees ook:Exclusief nieuw Sonic spel voor Revolution
Lees ook:Sonic the Hedgehog 4 uitgesteld, nieuwe trailer
Lees ook:Sega onthult Sonic the Hedgehog 4; downloadbaar platformspel voor Xbox 360, PS3 & Wii
Lees ook:Nieuwe trailers Sonic Forces en Sonic Mania

4 reacties op “Sega werkt aan een nieuwe 2D Sonic The Hedgehog

 1. Berend Jan

  ik ben bang dat ze dit hele spel onderwater of op de maan laten afspelen zodat de snelheid weer drastisch omlaag gaat :)
  .
  Ik hoop dat het wat wordt maar ik blijf sceptisch.
  .
  Het SEEGGGGHHHAAAAAHHHHH in het begin maakte me wel weer vrolijk…

    /   Beantwoorden  / 
 2. Kikujiro

  Hé… hebben we dit tijdens al onze woedeuitbarstingen over Sonic and the Black Knight niet eens een keer geopperd? Een 2D Sonic?

    /   Beantwoorden  / 
 3. Linkster/G.Tom

  dat oude logo….

    /   Beantwoorden  / 
 4. Zeruda

  …ik weet niet of ik bang of blij moet zijn =/

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.